دستور کوکوى اسفناج و تره فرنگى بسیار مناسب برای کم خونی
دستور کوکوى اسفناج و تره فرنگى
مواد لازم کوکوی اسفناج و تره فرنگی:
١ ق غ کره
٢ عدد تره فرنگى
٣٠٠ گرم اسفناج
کمى جوز هندى
شیر ١/٢ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
١ پیمانه پنیر پیتزا
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو تره فرنگی و اسفناج :
تره فرنگیها را خرد کنید و با کره کمى تفت بدین برگهاى اسفناج رو هم خرد کنید و بهش اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و به مدت ۵ دقیقه تفت بدین بعد کنار بذارید تا کمى خنک شود.
تخم مرغهاو شیر و اسفناج و تره فرنگى را در غذا ساز بریزید و مخلوط کنید تا لطیف شود اما له نشود.
مایه کوکو رو در ظرف مورد نظرتون که چربش کردین بریزید و در فر ١٨٠ درجه به مدت ۴۵ دقیقه طبخ کنید. ١۵ دقیقه به پایان طبخ پنیر را روى کوکو بریزید و اجازه دهید برشته شود.
خواص شگفت انگیز اسفناج برای بدن جهت پیشگیری و درمان بیماری ها
اسفناج این سبزی پر خاصیت با برگ های تیره رنگ ویتامین ها و مواد معدنی بسیار غنی دارد و برای درمان انواع بیماری ها و سلامت پوست و اعضای دیگر بدن بسیار توصیه می شود.
برگ اسفناج غنی ویتامین A ، B3، C و آهن و پتاسیم می باشد.
بدن را قلیایی می کند.
خنک کننده است و برای پائین آوردن تب مفید است.
ورم روده کوچک را رفع می کند و برای ورم ریه مفید است.
ملین است و یبوست را برطرف می کند.
اسفناج برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است.
اسفناج بدلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین هضم غذا را تسریع می کند . این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می شود.
افزایش ذخایر آهن با مصرف اسفناج ایده مناسبی است به ویژه به این دلیل که در مقایسه با گوشت قرمز منبع شناخته شده ای از آهن است.