دستور کلوچه کشمش و زعفران با روغن مایع در ماهی تابه
دستور کلوچه کشمش و زعفران
وای وای از عطر و طعم و بافت که نگم خوب هر چی که زعفران و هل داره معلومه محشره
بافتش که باقلوا تو دهن آب میشه اینقدر نرمه
بدون قر و فر هم میشه درست کرد با فر و قر هممیشع درست کرد????
خیلی خیلی راحت سریع درست میشع مواد خاصی نمیخواد
کلوچه کشمش و زعفران
مواد لازم برای دوارده عدد کلوچه.
..تخم مرغ یک عدد
شکر نصف لیوان.
روغن مایع نصف لیوان
.وانیل نوک ق چ.
زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ.
بکینگ پودر یک چ سرپر.آرد یک و نیم لیوان
.هل ساییده شده یک ق چ
کشمش پلویی دو ق غ سرپر
برای رومال:
زرده تخم مرغ 1 عدد.زعفران دم کرده یک ق غ
ابتدا تخم مرغ ،شکر و وانیل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مایع و زعفران و هل را اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده ارد رو الک کرده ب تدریج همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد و بدست نچسبه باید کیفیت خمیر مثل عکس باشه در آخر کار هم کشمش اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم حالا از خمیر گلوله های اندازه گردو برمیداریم
کف سینی فر یا تابه رو کاغذ روغنی پهن کردیم کنار هم با فاصله میچبنیم
روش پخت کلوچه روی گاز.شعله پخش کن رو روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد مدت بیست دقیقه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین اگر تابه رژیمی واشر رو در بیارین یک ربع زمان بدین برای پخت بعد خاموش کنید درش رو باز کنید وقتی خنک شد داخل ظرف دربسته بزارین
روش پخت داخل فر
داخل فر که از قبل یک ربع گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ بمدت 20دقیقه قرار میدهیم .
نکته بعد پخت تا کلوچه ها داغ هست خیلی نرم هستن بهشون دست نزنید تا خنک بشه و خودش رو بگیره