دستور ژله رولی هندوانه ای مخصوص شب یلدا
دستور ژله رولی هندوانه ای
مواد لازم برای ژله هندوانه ای
ژله سبز+آب جوش نصف لیوان دسته دار فرانسوی+ بستنی آب شده نصف لیوان آبدسته دار فرانسوی
ژله قرمز (من ژله انار استفاده کردم ) + آب جوش نصف لیوان دسته دار فرانسوی+ بستنی آب شده نصف لیوان آبدسته دار فرانسوی
دستور ژله رولی هندوانه ای
برای تهیه این ژله خوشمزه ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط نمایید و آن را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) کاملا حل نمایید. بعد از اطمنان از حل شدن کامل پودر ژله در آب جوش، و به مخلوط آب جوش و ژله اضافه نمایید و صبر کنید تا بستنی حل شود. می توانید گاهی آن را به آرامی هم بزنید اما نیازی نیست برای مخلوط نمودن آن تلاشی کنید و بهتر است بستنی به آرامی باز شود.
در این مرحله از تهیه ژله رولی ظرفی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ انتخاب نمایید و تمام سطح آن را سلفون بکشید و بعد ژله را به آرامی داخل آن بریزید و از هم زدن آن خودداری نمایید.
اول ژله قرمز رو در سینی بریزید طوریکه نصف سینی را بگیرد در یخچال بگذارید بعد از یک ربع همین کارها را برای ژله سبز انجام داده در نصفه دیگر سینی بریزید
دستور ژله رولی هندوانه ای
ظرف حاوی ژله را در یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت 30 دقیقه ژله را از یخچال خارج نموده و سطح آن را برش های دو سانتیمتری بزنید. بهتر است برای این کار از چاقوی تیز و خیس استفاده نمایید.
دستور ژله رولی هندوانه ای
بعد از ایجاد برش های موازی و منظم، شروع به رول کردن ژله می کنیم و آن را به آرامی می پیچیم. و در ظرفی جداگانه می چینیم. در مرحله آخر از طرز تهیه ژله رولی آن را بعد از رول کردن به مدت یک یا دوساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا منسجم شود.