دستور پخت کیک شلیل کیک خوش رنگ و خوشمزه میوه شلیل
دستور پخت کیک شلیل کیک خوش رنگ و خوشمزه میوه شلیل
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
کره صد گرم
ارد سفید دو لیوان
ماست نصف لیوان
شکر یک لیوان
وانیل نوک قاشق چایی خوری
پکنیک پودر یه قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت یه قاشق
شلیل دو عدد
طرز تهیه
کره نرم رو با شکر خوب می زنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده با همزن می زنیم وانیل وماست رو هم اضافه کرده به همزدن ادامه میدیم آرد و بکنیگ پودر و نشاسته رو الک کرده با موادمون مخلوط می کنیم مایه این کیک کمی غلیظ هست ظرف مورد نظرمون رو چرب کرده دو سوم مایه رو ریخته شلیل های نازک ورقه شده رو مخلوطمون میچینیم روش یه قاشق شکر می پاشیم و کمی هم نشاسته ذرت می پاشیدم بعد بقیه مایه رو روش صاف می کنیم داخل فر گرم شده با درجه صد هفتادو پنج میزاریم بپزه نیم ساعت بعد با سیخ چوبی امتحان می کنیم اگه پخته بود روشو گریل می کنیم …کیک به راحتی از ظرف پیرکس جدا میشه و احتیاجی به امتحان نداره زیرش که سرخ شد روشو گریل می کنیم.
تکرارا:
کره نرم رو با شکر خوب می زنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده با همزن می زنیم وانیل وماست رو هم اضافه کرده به همزدن ادامه میدیم آرد و بکنیگ پودر و نشاسته رو الک کرده با موادمون مخلوط می کنیم مایه این کیک کمی غلیظ هست ظرف مورد نظرمون رو چرب کرده دو سوم مایه رو ریخته شلیل های نازک ورقه شده رو مخلوطمون میچینیم روش یه قاشق شکر می پاشیم و کمی هم نشاسته ذرت می پاشیدم بعد بقیه مایه رو روش صاف می کنیم داخل فر گرم شده با درجه صد هفتادو پنج میزاریم بپزه نیم ساعت بعد با سیخ چوبی امتحان می کنیم اگه پخته بود روشو گریل می کنیم …کیک به راحتی از ظرف پیرکس جدا میشه و احتیاجی به امتحان نداره زیرش که سرخ شد روشو گریل می کنیم.