دستور پخت قارچ سوخاری به همراه سس مخصوص سس سیر و طرز تهیه این غذای خوشمزه و مواد لازم برای این قارچ سوخاری را در این مطلب از سایت ایران پاتوق بخوانید
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
دستور پخت قارچ سوخاری با سس
قارچ سوخاری با سس سیر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می باشد که آموزش پخت آن را به همراه مواد لازم در زیر به شما ارائه می کنیم
مواد لازم قارچ سوخاری
قارچ ریز
تخم مرغ ۲عدد
شیر ۱/۴لیوان
ارد ذرت نصف لیوان یا ارد سفید
بیکینگ پودر ا قاشق مربا خوری
پودر سوخاری به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت قارچ سوخاری خوشمزه
ابتدا قارچ ها را با دستمال یا چاقو تمیز کنید فقط با اب نشویید چون قارچ اب را به خود جذب میکند ولی( من وسواسم میشووورم )?میگن بشورید اب میندازه این حرفهاا..اسفنجی میشه داخلش ..ولی من شستم هیچیم نشد عالی شد …
سپس تخم مرغ و شیر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید وهم بزنید
ارد ذرت یک ظرف جدا گانه پودر سوخاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید
بعد ابتدا قارچ را داخل ارد ذرت بعد در مخلوط تخم مرغ و شیر و بیکینگ پودر بغلتانید بعد در پودر سوخاری ودر روغن داغ سرخ کنید
و با سس سیر میل کنید…..نوش جانتوون
مواد اولیه برای تهیه سس سیر
- سیر
- ۱ پیمانه
- آب لیمو
- ۱/۲ پیمانه
- نمک
- ۱ قاشق سوپخوری
- روغن کانولا
- ۱/۳ پیمانه
دستور تهیه سس سیر
ابتدا سیر و نمک را درون میکسر (مخلوطکن) ریخته و به مدت ۳۰۰ ثانیه مخلوط کنید.
در این مرحله با لیسک اطراف میکسر را تمیز کنید و ۲ قاشق ازآب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید و مجددا ۳۰۰ ثانیه مخلوط کنید.به آرامی و به صورت متناوب آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید تا حالتی غلیظ و خامهای پیدا کند. (این کار ۵ تا ۷۷ دقیقه به طول میانجامد.)سس سیر را به مدت ۳ ماه در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.