دستور پخت خورشت هویج آلو غذای سنتی ترکی بسیار مقوی
دستور پخت خورشت هویج آلو
این خورش را با گوشت گوساله و گوسفند هم درست میکنند که لذیذ تر هم می شود که در این صورت حتما لوبیا چیتی پخته هم باید اضافه شود.
مواد لازم خورش هویج آلو:
?سینه مرغ……2عدد
?آلو خورشتی….. 1 لیوان
?هویج……. 5 عدد
?پیاز…… 2 عدد
?آبلیمو یا آبغوره…… 4 قاشق غذاخوی
?زعفران دم کرده …..1 قاشق غذاخوری
?شکر….. 2 قاشق غذاخوری
?رب گوجه فرنگی…… 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه: خورشت هویج آلو غذای سنتی ترکی بسیار مقوی
پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. گوشت خورشتی یا سینه نرغ خرد شده ،را اضافه میکنیم.و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس نمک ، فلفل و 4 لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت بپزد . پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. هویج ها را پوست بکنید و خلالی برش بزنید.بهتر خلال ها باریک و نازک باشد.بهترین روش استفاده از رنده آلمانی هاست. سپس تمام این مواد را به گوشت پخته اضافه کنید.رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید. سپس 1 لیوان آب ، زعفران دم کرده و آلوهای خورشتی را به آن اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد این سس را به گوشت و بقیه مواد داخل قابلمه اضافه نمایید. در قابلمه را بگذارید و 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورش با حرارت کم جا بیفتد و غلیظ شود. پس از غلیظ شدن خورشت آبلیمو را اضافه کنید و خورشت را در ظرف بکشید و به همراه برنج سرو کنید.نوش جان
نکته :
این خورش را با گوشت گوساله و گوسفند هم درست میکنند که لذیذ تر هم می شود که در این صورت حتما لوبیا چیتی پخته هم باید اضافه شود.
همچنین با مرغ هم میتوانید لوبیا پخته و اضافه کنید که خورشت رو بسیار خوشمزه میکند.
چاشنی های اصلی این غذا نیز آبلیمو یا آبغوره و یا مخلوط این دو را می توانید استفاده کنید.