دستور پخت ته چین مرغ غذای خوش عطرو خوش طعم ایرانی
دستور پخت ته چین مرغ برای ۵ نفر
یک غذای اصیل ایرانی که به دلیل داشتتن زعفران ناب ایرانی و همچنین زرشک بسیار عطر خوشی دارد.یک غذای ساده و در عین حال کاملا مجلسی است.
در ادامه یک دستور پخت عالی برای شما ارائه شده که بهترین تهچین رو بپزید.
?سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد
?پیاز ۱ عدد
?برنج ۵ پیمانه
?تخم مرغ ۲ عدد
?زعفران دم کرده به میزان لازم
?ماست نصف لیوان
?روغن مایع یک سوم لیوان
?زرشک ۱استکان
?طرز تهیه ته چین مرغ:
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ را تکه کوچیک کنید و همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید.(میتونید بعد از پختن مرغ ریش ریش کنید)
کف قابلمه راروغن ریخته مرغ ها را کف قابلمه چیده
تخم مرغ را همراه با ماست و زعفران مخلوط کردم.
برنج را آبکش کردم.
حدودا ۲ کفگیر برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
مواد تخم مرغی را روی مرغ های کف قابلمه ریخته و بعد روش زرشک ریخته و دوباره الباقی برنج های ساده
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
********
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ را تکه کوچیک کنید و همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید.(میتونید بعد از پختن مرغ ریش ریش کنید)
کف قابلمه راروغن ریخته مرغ ها را کف قابلمه چیده
تخم مرغ را همراه با ماست و زعفران مخلوط کردم.
برنج را آبکش کردم.
حدودا ۲ کفگیر برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
مواد تخم مرغی را روی مرغ های کف قابلمه ریخته و بعد روش زرشک ریخته و دوباره الباقی برنج های ساده
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم .