دستور پای اسفناج با مرغ به خصوص مقوی برای موقع افطار
دستور پای اسفناج با مرغ
پای اسفناج با مرغ، بسی خوشمزه بود
مواد لازم دستور پای اسفناج با مرغ :
آرد 200 گرم
کره 130 گرم
زرده تخم مرغ 1عدد
2قاشق غذاخوری آب سرد
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
پنیر فتا 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیترا 100 گرم بود که من 200 گرم زدم
شیر 1/4پیمانه بود که من شیر نصف پیمانه زدم
کره 100 گرم برای تفت مواد
2 قاشق غذاخوری پیاز داغ طلایی
فیله مرغ 200 گرم من از ران مرغ استفاده کردم
اسفناج تف داده شده 300 گرم
آموزش دستور پای اسفناج با مرغ :
اسفناج کاملا آبش که رفت با کره تف دادم تا آبی نداشته باش و بعد پیاز داغ اضافه کردم و مرغ پخته شده و تفت داده شده (مرغ من مرینت کردم)
برای پای آرد و کره خنک باهم با سرانگشت حالت خورده نون درآوردم و کم کم نمک و پودر سیر اضافه کردم و آب سرد ریختم و زرده تخم مرغ تا خمیر صاف و یکدست بهمون داد داخل نایلون گذاشتم به مدت 10 دقیقه داخل محیط آشپزخونه و داخل قالب تارت یا پای میزاریم و خمیر باز میکنیم و چنگال به خمیر میزنیم و اسفناج و مرغ پهن میکنیم و تخم مرغ و پنیر پیتزا و شیر با هم مخلوط میکنیم و رو مواد میریزیم و پنیر فتا حپه قندی خورد میکنیم و میزاریم و من از چند عدد گردو هم کنار مواد گذاشتم و داخل فر از قبل شده میزاریم دما 180 درجه به مدت نیم ساعت طبقه وسط
اسفناج که با کره تف دادم و کمی تره فرنگی هم خورد میکنیم تفت میدهیم و پیاز داغ طلایی زدم و سیر هم جداگانه تف دادم (با کوش کوب من سیر کوبیدم)و سیر اضافه کردم و نمک و فلفل سیاه تخم مرغ میشکنیم و کمی من روش زعفران ریختم و فلفل قرمز فرومد و بعد در میزاریم که خوب تخم مرغ مغز پخت بشه و بعد با نون سنگگ نوش جان میکنیم .