دستور ورقه بادمجان گیلانی ورقه غذای محلی و سنتی گیلان

دستور ورقه بادمجان گیلانی ورقه غذای محلی و سنتی گیلان

دستور ورقه بادمجان گیلانی غذاهای سنتی همیشه در عین سادگی مزه دلنشینی دارند ورقه نیز از آن غذاهای پرطرفدار هست

ورقه_بادمجان_گیلانی

در مقابل گوجه چرا اینقد جبهه گیری میکنید? ورقه رو بعضی ها گوجه هم میزنن،صد البته خوشمزه میشه? ما که از قدیم ندیما میزدیم☺️

مواد لارم دستور ورقه بادمجان گیلانی :

۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه)
۲ عدد تخم مرغ
یک عدد گوجه متوسط
نمک و فلفل

دستور ورقه بادمجان گیلانی ,ورقه غذای محلی و سنتی گیلان,طرز تهیه ورقه بادمجان گیلانی, ورقه بادمجان سنتی ,مواد لازم ورقه بادمجان ,روش پخت ورقه بادمجان گیلانی

دستور ورقه بادمجان گیلانی ,ورقه غذای محلی و سنتی گیلان,طرز تهیه ورقه بادمجان گیلانی, ورقه بادمجان سنتی ,مواد لازم ورقه بادمجان ,روش پخت ورقه بادمجان گیلانی

طرز تهیه دستور ورقه بادمجان گیلانی:
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.
تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون با‌دمجون ها به شدت جذب روغن دارن.
بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس?
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات?

تکرار :

طرز تهیه :
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.
تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون با‌دمجون ها به شدت جذب روغن دارن.
بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس?
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *