دستور رول ژامبون پنیر طرز تهیه فینگر فود مناسب مهمانی
دستور رول ژامبون پنیر ???
من همیشه از نون تست نام آوران استفاده میکنم برای این کار باید حتما تازه تازه باشه که حالت خمیریشو حفظ کنه.
بعدِ دور گیری با وردنه خوب بازش میکنم به یه لایه نازک خمیری تبدیل میشه.
بعد یه لایه ژامبون و یه ورق پنیر ورقه ای گودا
بعد باهم رولشون میکنم وبا خلال چوبی فیکس میکنم.دستور رول ژامبون پنیر
بعد داخل آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده بعد پولک سوخاری ،من از پولک سوخاری پانکو استفاده کردم.
فروشگاها و مغازهای که شکلات وخوراکیهای خارجی میفروشن میتونید پیدا کنید.
اگر دیدید کامل همه جاش پوشیده نشده دوباره بزنید داخل تخم مرغ و بعد پولک سوخاری، یک ساعت تا دوساعت داخل یخچال بزارید و بعد داخل روغن داغ داغ سرخ کنید و نوش جااان کنید
تکرار: دستور رول ژامبون پنیر
من همیشه از نون تست نام آوران استفاده میکنم برای این کار باید حتما تازه تازه باشه که حالت خمیریشو حفظ کنه.
بعدِ دور گیری با وردنه خوب بازش میکنم به یه لایه نازک خمیری تبدیل میشه.
بعد یه لایه ژامبون و یه ورق پنیر ورقه ای گودا
بعد باهم رولشون میکنم وبا خلال چوبی فیکس میکنم.
بعد داخل آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده بعد پولک سوخاری ،من از پولک سوخاری پانکو استفاده کردم.
فروشگاها و مغازهای که شکلات وخوراکیهای خارجی میفروشن میتونید پیدا کنید.دستور رول ژامبون پنیر
اگر دیدید کامل همه جاش پوشیده نشده دوباره بزنید داخل تخم مرغ و بعد پولک سوخاری، یک ساعت تا دوساعت داخل یخچال بزارید و بعد داخل روغن داغ داغ سرخ کنید و نوش جااان کنید