دستور رولت سیب زمینی تابه ای یک فینگر فود خوشمزه و باحال
دستور رولت سیب زمینی
یک فینگر فود خوشمزه و باحال بسیار سریع و راحت …داخل تابه درست میشع همون تابه جادویی خودمون
منظورم تابه رژیمی یا دو طرفه است
رولت سیب زمینی
موال لازم برای نان رولت …تخم مرغ سه عدد ..نمک یک ق چ سرپر.ماست با شیریک لیوانآرد سفید قنادی سه چهارم لیوان
مواد میانی
سیب زمینی نگینی و پخته یکلیوان
خیار شور نگینی یک سوم لیوان .جعفری ریز خورد شده دو ق غ.سس مایونز چهار ق غ
هویج و ذرت پخت هر کدام یک سوم لیوان
نمک سه ق چ.فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر هر کدام یکق چ
ابتدا برای مواد میانی سیب زمینی و تمام مواد رو مخلوط و بهش سس و نمک و ادویه میزنیم
برای درست کردن نان رولت که در اصل یک مدل کرپ هست ابتدا تخم مرغ ها رو خوب میزنیم با چنگال بعد بهش ماست و نمک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد هم آرد رو اضافه میکنیم و با چنگال خوب میزنیم تا یکدست بشه و گلوله های ارد باز بشه.با این میزان مواد سه عدد نان رولت یا کرپ میشه درست کرد من خودم همیشه تو سه تا پیاله به طور مساوی میریزم تا رولت ها یک اندازه در بیاد.
کف تابه چدنی مستطیل شکل رو با پنبه کمی چرب میکنیم و میزاریم با حرارت ملایم کاملا تابه داغ باشه حتمت تابه باید چدنی و نچسب باشه حرارت باید خیلی خیلی کم باشه حالا از یک سوم مواد کرپ داخل تابه میریم و سریع با قاشق پخش کنید مایه کرپ شل و راحت پخش میشه تا قبل بستن کرپ سریع اینکار رو انجام بدین حدود پنج شش دقیقه طول میکشه تا یک طرف کرپ آماده بشه بعد با چنگال از اطراف جدا کنید و بر گردونید تا طرف دیگه هم دو سه دقیقه بمونه تا بپزه
وقتی کرپ آماده شد و تا داغه اون رو رو ی یک تیکه کاغذ روغنی یا نایلون فریزر بندازین و سریع رول کنید با پلاستیک یا کاغذ روش رو بپوشونید وبزارین جایی تا خنک بشه
دو تا نون رولت یا کرپ دیگه رو به همین ترتیب درست کنید
وقتی کرپ ها خنک شد باز کنید اول روش یک ق غ سرپر سس مایونز بمالید و همه جا پخش کنید هر چی مایونز بیشتر رولت ها خوشمزه تر.حالا روش مواد میانی رو پخش میکنیم بعد هم رولت رو بپیچید و پلاستیک دورش بپیچین و یک ربع داخل یخچال بزارین بعد هم برش میدیم
وقتی برش دادین داخل یخچال بزارین و روش رو حتما بپوشونین و حداقل بزارین یک روز داخل یخچال بمونه بعد میل کنید چون اینجوری سس به خورد مواد میره و بسیار خوشمزه میشه