دستور رولت خامه ای تابه ای خانگی به روش عالی و ساده

 

دستور رولت خامه ای تابه ای خانگی به روش عالی و ساده

دستور رولت خامه ای تابه ای

دستور عالی و ساده رولت خامه ای براتون بزارم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

رولت خامه ای مواد لازم.برای تابه رژیمی و یا سینی بیست در سی…

تخم مرغ دوعدد.آبجوش دو ق غ.آرد نصف لیوان.بکینگ پودر نصف ق چ.نمک سر ق چ.شکر یک چهارم لیوان.وانیل یک چهارم ق چ.

دستور رولت خامه ای,طرز تهیه رولت خامه ای,مواد لازم رولت خامه ای, رولت خامه ای خانگی ,پخت رولت خامه ای تابه ای خانگی به روش ساده,تهیه رولت با رسپی ساده

دستور رولت خامه ای تابه ای

ابتدا کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم اندازه کاغذ روغنی کمی بزرگتر از قالب باشه کاغذ روغنی رو خوب چرب میکنیم.زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو با همزن میزنیم تا پفکی بشه بعد یک ق غ از شکرمون داخلش میریزیم و با همزن میزنیم تا وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه بعد داخل یخچال قرار بدین تا آب نشه حالا زرده و باقی شکر و وانیل رو میزنیم تا یکدست بشه بعد آبجوش رو آضافه میکنیم و با همزن اینقدر میزنیم تا از حالت آبکی دربیاد و روشن و کشدار بشه.

اضافه میکنیم بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم و به مایه فوق اضافه میکنیم و با همزن میزنیم وقتی یکدست شد سفیده رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تو این مدل رولت همه مراحل باید از همزن استفاده کنیم.برای پخت روی گاز شعله پخش کن رو مدت بیست دقیقه روی شعله متوسط با حرارت ملایم قرار بدین تا خوب داغ بشه برای فر هم روی دمای 200درجه بزارین یک ربع قبل داغ بشه.تابه رو روی شعله پخش کن بزارین درش رو ببندین حرارت رو کم کنین و بیست دقیقه زمان بدین بعد درش رو باز کنین اگر روی رولت به دست نچسبیدرولت آماده است شعله رو خاموش کنین دوباره در تابه رو ببندین و ده دقیقه زمان بدین تا رولت با بخار خودش نرم بشه اینجوری موقع رول کردن پاره نمیشه.** دستور رولت خامه ای **

برای فر هم قالب رو داخل فر قرار بدین هشت دقیقه زمان پخت میخواد بعد چک کنین اگر روی رولت به دست نچسبید آماده است یک دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه بعد از فر خارج کنید یک سینی روی اون قرار بدین مدت یک ربع تا با بخار خودش رولت نرم بشه حالا کف پارچه ت.میز و بزرگ رو پودر قند بپاشید رولت رو روش بندازین و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنین بعد به آرامی با پارچه رولت رو رول کنین اصلا نباید بزارین رولت سرد بشه تا گرمه باید رول کنید وگرنه میشکنه

بعد روش رو کیسه پلاستیکی بندازین تا حین خنک شدن رولت رطوبتش از دست نره و خشک نشه بعد یکساعت رولت خنک میشه رولت رو باز کنین و خامه فرم گرفته رو روش کامل بمالین و بعد دوباره رول کنین و داخل یخچال بزارین تا خودش رو بگیره بعد می تونید روش گاناش بریزین یا باهر چیز تزیین کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *