دستور تهیه پیراشکى خرما آموزش دستور انواع دونات مغزدار
دستور تهیه پیراشکى خرما
مواد لازم تهیه پیراشکى خرما:
خرماهاى هسته و پوست گرفته
یک ق.چ بکینگ پودر
یک پیمانه ماست
یه دونه تخم مرغ ،
یک ق.س شکر
یک ق.س روغن مایع
یک چهارم ق.چ دارچین
سه پیمانه آرد
پودر قند و هل و دارچین
طرزتهیه:
یک ق.چ بکینگ پودر رو با یک پیمانه ماست مخلوط کنید.یه دونه تخم مرغ ،یک ق.س شکر و یک ق.س روغن مایع رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.یک چهارم ق.چ دارچین رو با حدوداً سه پیمانه آرد مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید و خمیر پیراشکى رو بگیرید. خمیر نیازى به استراحت نداره.دو تا چونه مساوى بگیرید. با وردنه دو تا چونه رو باز کنید.روى یکى خرماهاى هسته و پوست گرفته رو با فاصله بچینید،مایل بودید روى خرماها دارچین بپاشید،خمیر باز شده بعدى رو روى خمیر قبلى بذارید وقالب بزنید.در روغن داغ سرخ کنید و روى دستمال بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه.در آخر پودر قند و هل و دارچین روش الک کنید. . یه روش جدیده براى سرو خرما به نظرم تجربه خوبى بود…
طرزتهیه پیراشکی خرما :
یک ق.چ بکینگ پودر رو با یک پیمانه ماست مخلوط کنید.یه دونه تخم مرغ ،یک ق.س شکر و یک ق.س روغن مایع رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.یک چهارم ق.چ دارچین رو با حدوداً سه پیمانه آرد مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید و خمیر پیراشکى رو بگیرید. خمیر نیازى به استراحت نداره.دو تا چونه مساوى بگیرید. با وردنه دو تا چونه رو باز کنید.روى یکى خرماهاى هسته و پوست گرفته رو با فاصله بچینید،مایل بودید روى خرماها دارچین بپاشید،خمیر باز شده بعدى رو روى خمیر قبلى بذارید وقالب بزنید.در روغن داغ سرخ کنید و روى دستمال بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه.در آخر پودر قند و هل و دارچین روش الک کنید. . یه روش جدیده براى سرو خرما به نظرم تجربه خوبى بود…