دستور تهیه پای انجیر کیک بسیار خوش طعم با انجیر
دستور تهیه پای انجیر
روغن مایع 1/2پیمانه
شیر 1/2پیمانه
ماست3 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3عدد
بکینگ پودر 1ق.م
وانیل به مقدار لازم
آرد 2پیمانه
انجبر به مقدار لازم
طرز تهیه کیک پای انجیر:
تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه هم بزنید. سپس روغن، شیر،ماست و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را الک کنید و اضافه کنید خوب که یکدست شد ،مایه ی کیک آماده را در کپسولهایی که داخله قالب های مورد نظر گذاشتم ریختم و روی کیک رو انجیر و از قبل نصف با کمی آرد مخلوط کردم (،که روی کیک بمونه) گذاشتم و در فر گرم شده با درجه 180 با زمان تقریبی 20دقیقه بگذارید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک روی آن را میتوانید پودر قند بریزید. که من نریختم میدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
در ضمن شما می تونین از مربای انجیرم استفاده کنین
?در ضمن دمای فرا متغیره امکان دارن زمان پخت کم و زباد بشه.
?در ضمن پیمانه مورد نظر لیوان دسته دار فرانسویست
تکرار:
طرز تهیه کیک پای انجیر:
تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه هم بزنید. سپس روغن، شیر،ماست و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را الک کنید و اضافه کنید خوب که یکدست شد ،مایه ی کیک آماده را در کپسولهایی که داخله قالب های مورد نظر گذاشتم ریختم و روی کیک رو انجیر و از قبل نصف با کمی آرد مخلوط کردم (،که روی کیک بمونه) گذاشتم و در فر گرم شده با درجه 180 با زمان تقریبی 20دقیقه بگذارید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک روی آن را میتوانید پودر قند بریزید. که من نریختم میدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
در ضمن شما می تونین از مربای انجیرم استفاده کنین
?در ضمن دمای فرا متغیره امکان دارن زمان پخت کم و زباد بشه.
?در ضمن پیمانه مورد نظر لیوان دسته دار فرانسویست