دستور تهیه پای انجیر کیک خانگی بسیار خوش طعم با انجیر

دستور تهیه پای انجیر کیک بسیار خوش طعم با انجیر

دستور تهیه پای انجیر

دستور تهیه پای انجیر ,مواد لازم تهیه پای انجیر , طرز تهیه دستور تهیه پای انجیر ,آموزش پخت پای انجیر ,تهیه انواع کیک و شیرینی ,

موادلازم پای انجیر :

روغن مایع 1/2پیمانه
شیر 1/2پیمانه
ماست3 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3عدد
بکینگ پودر 1ق.م
وانیل به مقدار لازم
آرد 2پیمانه
انجبر به مقدار لازم

طرز تهیه کیک پای انجیر:
تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه هم بزنید. سپس روغن، شیر،ماست و وانیل را اضافه‌ کرده و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را الک کنید و اضافه کنید خوب که یکدست شد ،مایه ی کیک آماده را در کپسولهایی که داخله قالب های مورد نظر گذاشتم ریختم و روی کیک رو انجیر و از قبل نصف با کمی آرد مخلوط کردم (،که روی کیک بمونه) گذاشتم و در فر گرم شده با درجه 180 با زمان تقریبی 20دقیقه بگذارید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک روی آن را میتوانید پودر قند بریزید. که من نریختم میدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
در ضمن شما می تونین از مربای انجیرم استفاده کنین
?در ضمن دمای فرا متغیره امکان دارن زمان پخت کم و زباد بشه.
?در ضمن پیمانه مورد نظر لیوان دسته دار فرانسویست

تکرار:

طرز تهیه کیک پای انجیر:
تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه هم بزنید. سپس روغن، شیر،ماست و وانیل را اضافه‌ کرده و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را الک کنید و اضافه کنید خوب که یکدست شد ،مایه ی کیک آماده را در کپسولهایی که داخله قالب های مورد نظر گذاشتم ریختم و روی کیک رو انجیر و از قبل نصف با کمی آرد مخلوط کردم (،که روی کیک بمونه) گذاشتم و در فر گرم شده با درجه 180 با زمان تقریبی 20دقیقه بگذارید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک روی آن را میتوانید پودر قند بریزید. که من نریختم میدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
در ضمن شما می تونین از مربای انجیرم استفاده کنین
?در ضمن دمای فرا متغیره امکان دارن زمان پخت کم و زباد بشه.
?در ضمن پیمانه مورد نظر لیوان دسته دار فرانسویست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *