دستور تهیه قلیه اسفناج غذای سنتی و محلی پر از خواص

دستور تهیه قلیه اسفناج غذای سنتی و محلی پر از خواص

دستور تهیه قلیه اسفناج,  قلیه اسفناج غذای سنتی , طرز تهیه قلیه اسفناج, مواد لازم قلیه اسفناج , ترفند و نکات قلیه اسفناج خوشمزه ,قلیه اسفناج غذای پر خاصیت

قلیه_اسفناج

?مواد لازم :

?گوشت چرخ کرده 500 گرم
لوبیا چشم بلبلی 100 گرم
عدس 100 گرم
لپه 100 گرم
اسفناج 2000 گرم
کشک 3 فنجان
فلفل قدری
نمک قدری

دستور تهیه قلیه اسفناج, قلیه اسفناج غذای سنتی , طرز تهیه قلیه اسفناج, مواد لازم قلیه اسفناج , ترفند و نکات قلیه اسفناج خوشمزه ,قلیه اسفناج غذای پر خاصیت

?طرز تهیه قلیه اسفناج  :

? حبوبات را که بهتر است قبلا خیس کرده باشیم با مقداری آب و کمی نمک می گذاریم کاملا بپزد بطوریکه بعد از پختن کمی آب داشته باشد , بعد گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست می کنیم , بعد با دو سه قاشق سوپخوری روغن کوفته ها را کمی سرخ می کنیم و کوفته های سرخ شده را داخل حبوبات میریزیم و اسفناج را نیز تمیز میکنیم و می شوئیم و کمی خرد می کنیم و داخل حبوبات و کوفته میریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا اسفناج نیز کاملا بپزد و اب آن کاملا کشیده شود , بعد قلیه را در ظرف می کشیم و کشک را روی آن می دهیم و کمی هم نعناع داغ روی آن می دهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.

تکرار :

?طرز تهیه :

? حبوبات را که بهتر است قبلا خیس کرده باشیم با مقداری آب و کمی نمک می گذاریم کاملا بپزد بطوریکه بعد از پختن کمی آب داشته باشد , بعد گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست می کنیم , بعد با دو سه قاشق سوپخوری روغن کوفته ها را کمی سرخ می کنیم و کوفته های سرخ شده را داخل حبوبات میریزیم و اسفناج را نیز تمیز میکنیم و می شوئیم و کمی خرد می کنیم و داخل حبوبات و کوفته میریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا اسفناج نیز کاملا بپزد و اب آن کاملا کشیده شود , بعد قلیه را در ظرف می کشیم و کشک را روی آن می دهیم و کمی هم نعناع داغ روی آن می دهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *