دستور تهیه قرابیه فندقی شکلاتی یک نوع کوکی تابه ای
دستور تهیه قرابیه فندقی شکلاتی
این کوکی به شدت راحت و خیلی خیلی خوشمزه رو براتون بزار
این کوکی نیاز به همزن نداره هم روی گاز هم داخل فر میشه درست کرد
واآااآاای بچه ها اینقدر خوشمزه است من اینجوری شدم??????????
بسیار ترد و عالی تو دهن آب میشه و واقعا بی نظیره طعمش
مراحل کار رو گذاشتم
کره یا روغن جامد یا روغن صاف قنادی صد و پنجاه گرم
روغن مایع چهار ق غ
1 لیوان نشاسته پودری(نشاسته ذرت یا گندم)
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
1 لیوان پودر قند
1 عدد تخم مرغ
وانیل نوک ق چ
آرد دو تا دو نیم لیوان
برای روی کوکی
شکلات تخته ای خرد شده دو لیوان
بادام زمینی یا هر مغز دیگه ای خرد شد نصف لیوان
طرز تهیه:
تمام مواد خمیر بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.من دو لیوان زدم کافی بود . تکه هایی اندازه گردو از خمیر بردارید و شکل گرد بدید .کی تابه یا سینی فر رو چرب کنید و داخلش با فاصله بچینید
روش پخت روی گاز.. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش میزلریم و درش رو میبدیم اگر تابه معمولی دم کنی و در بزارین و مدت بیست دقیقه زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان آماده است
روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد سینی رو داخلش میزلریم و مدت بیست دقیفه زمان میدیم تا آماده بشه
بعد پخت بزارین کامل خنک بشه از قالب خارج کنید چون خیلی ترد پودر میشه
شکلات را به روش بنماری آب کنید (در بخار آب کنید) مغز را به شکلات اضافه کنید. بعد از اینکه کوکی پخت و سرد شد شکلات آب شده رو روش بریزید یا و در یخچال بذارید. وقتی شکلات سفت شد سرو کنید