خورش کوفته قلقلی طرز تهیه خورش کوفته قلقلی باعطر و طعم عالی
خورش کوفته قلقلی خورش کوفته قلقلی طرز تهیه خورش کوفته قلقلی ,روش خورش کوفته قلقلی, پخت خورش کوفته قلقلی ,خورش قلقلی,
یه غذای خیلی ساده و راحت برا نهار امروزتون??
گوشت چرخکرده 500 کیلوگرم
پیاز دو عدد
هویج 200 کیلوگرم
سیبزمینی یک عدد
گوجهفرنگی یک عدد
رب گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
عصاره گوشت یک بسته
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مواد لازم:دستور آشپزی
برای تهیه خورش کوفته قلقلی در ابتدا ابتدا گوشتها را با نمک، فلفل، زردچوبه و یک عدد پیاز رندهشده مخلوط کرده و کاملا ورز دهید سپس به صورت گلولههای کوچک در آورده و در روغن سرخ کنید. آنگاه یک عدد پیاز دیگر را خرد کرده و در روغن تفت دهید سپس هویج را نگینی خرد کرده و به همراه سیبزمینی، گوجهفرنگی و مقداری رب گوجهفرنگی به مواد بیافزایید و در پایان عصاره گوشت را در دو لیوان آب جوش حل کرده و به مواد اضافه کنید. در این لحظه در ظرف را بگذارید تا مواد کمی بپزند و مزه بگیرد بعد از اینکه سیبزمینی و هویج کمی پخته شد کوفته قلقلیها را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و کمی صبر کنید تا خورش جا بیافتد در آن وقت حرارت را خاموش کرده و با نارنج تازه سرو کنید.