خواص موزهای لکه دار سیاه برای سلامتی بیشتر نوع تازه و بدون لک می باشد
خواص موزهای لکه دار سیاه , موزهای لکه دار سیاه , موزهای لکه دار سیاه یا موزهای تازه , خوردن موزهای لکه دار سیاه چه فوایدی دارد ,فواید موزهای لکه دار سیاه, موزهای لکه دار سیاه ضد سرطان
خواص موزهای لکه دار سیاه برای سلامتی
مبارزه با سرطان
ضد فشار خون
انرژی زا
درمان سوزش معده
ضد اضطراب و افسردگی
هضم کننده غذا
کاهنده فشارهای روحی
از نظر علمی، موزهایی که لکههای سیاه روی آن وجود دارد، از موزهای تازهی سبزرنگ یا زردرنگِ بدون لکه مفیدتر هستند. در حقیقت، هر چه لکههای تیره روی موز بیشتر باشد، آن موز رسیدهتر است.
علاوه بر این مسئله، علم به ما ثابت کرده که ترکیبات میوهها همزمان با رسیدهتر شدن آنها تغییر میکنند. به همین دلیل است که رنگ موزها پس از رسیدن زرد شده و سطح آنتی اکسیدان آنها نیز افزایش مییابد.
موزهای رسیده برای تقویت دستگاه ایمنی بدن بسیار مفید هستند. نشاستهی موز رسیده (لکهدار) پس از مصرف به قند تبدیل شده و گوارش آن به راحتی انجام میپذیرد.
همچنین مصرف روزانه یک یا دو عدد موز توصیه میشود، زیرا خوردن موز به تقویت دستگاه ایمنی کمک میکند. عملکرد موز در بدن مشابه عملکرد «لنتینان» است؛ لنتینان دستگاه ایمنی بدن را تحریک کرده و به عنوان «عامل ضد سرطان» در بدن شناخته میشود.
دانشمندان ژاپنی در تحقیقات خود اثبات کردهاند که یک موز کاملا رسیده «عامل نکروز تومور» را تولید میکند. عامل نکروز تومور (TNF) مادهای است که با سلولهای غیرعادی مبارزه کرده و توانایی شکست آنها را نیز دارد. در تحقیقات پژوهشگران ژاپنی همچنین اثبات شد که عامل نکروز تومور میتواند بر تعداد گلبولهای سفید خونی بیفزاید و به تقویت دستگاه ایمنی بدن نیز کمک کند.
در مجموع میتوان گفت که موزهای رسیده از مزایای بیشماری برای سلامتی برخوردار هستند. موزهای لکهدار خواص ضد سرطانی قدرتمندی دارند، زیرا همانطور که گفتیم گلبول سفید تولید کرده و مانع جهشهای سلولی میشود.
در نهایت نیز توجه داشته باشد که موزهای لکهدار را بلافاصله مصرف کنید و یا آن را در یخچال نگهداری کنید.