خواص رب غوره * آبغوره برای چه افرادی خوب است و برای چه کسانی ضرردارد.
خواص رب غوره , طرز تهیه رب غوره , خواص غوره ,خواص آبغوره ,فواید رب غوره , استفاده از رب غوره, مصرف بیش از حد آبغوره , خواص رب غوره و فشار خون ,
رب غوره بهترین دارو برای فشارخون
ابتدا اب غوره رو بگیرید و بجوشانید تا رب شود
روزی یک قاشق مرباخوری بعد از ناهار میل کنید
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
اکنون فصل غوره و آبگیری آن است. ما نیز تصمیم گرفتیم در این بخش به خواص غوره بپردازیم. برای چه ا فرادی خوب است و برای چه کسانی ضرردارد.
غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی است. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک و قند است.
بیماری “اسکوربوت” که به علت کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید، با غوره درمان می شود. غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است.
آبغوره مفید برای هضم غذا
آبغوره با افزایش اسیدیته معده میتواند در هضم غذاهای چرب و سنگین مفید باشد. همچنین افراد مسن که به دلیل کاهش اسید معده به خوبی غذا را هضم نمیکنند، میتوانند از این چاشنی برای تسهیل هضم غذا کمک بگیرند، ولی نباید در این مورد زیادهروی کنند.
آبغوره سرشار از ویتامین C
از آنجایی که آبغوره محتوی ویتامین C است، میتواند التهاب مخاط دهان و خونریزی لثهها که ناشی از کمبود این ویتامین باشد را کاهش دهد. به علاوه به دلیل ترکیبات ضد عفونیکننده، پاککننده معده و روده است و دردفع کرم روده نیز موثراست.
آبغوره باعث جذب آهن غذا
آبغوره محرک اشتها بوده و افزودن کمی از آن به غذا میتواند باعث طعم مطلوب آن شده و به افزایش جذب املاح معدنی به ویژه آهن موادغذایی غیرحیوانی مانند حبوبات کمک کند.
خواص غوره در طب سنتی
- غوره مزاج سرد و خشک دارد.
- این میوه نارس، حرارت خون و صفرا در بدن را کم کرده و باعث از بین رفتن صفرا و بلغم موجود در معده می شود.
- مصرف آب غوره باعث تقویت کبد و برطرف کننده تشنگی و سستی اعضای بدن است.
- اگر چند قطره از آبغوره را هنگام خونریزی بینی به درون بینی بچکانید در مدت زمان کوتاهی موجب توقف خونریزی می شود.
- در دفع زردی موثر است. لذا باید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آبغوره را بعد از هر غذا میل نمایند.
- خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد.
- مصرف زیاد آبغوره باعث کاهش میل جنسی، تولید باد و دل پیچه می شود و برای اینکه این حالت اتفاق نیفتد توصیه می شود به همراه آن گل قند، انیسون و یا انجیر مصرف کنند.
- مصرف کم آبغوره همراه با غذای روزانه در زنان باردار به حفظ جنین آنها کمک می کند اما این افرا باید توجه داشته باشند که مصرف بیش از حد آن ممکن است موجب سقط جنین شود.
آبغوره چربی خون را پایین نمی آورد!!
عده ای با تصور اینکه آبغوره کاهش دهنده چربی خون است، آن را جایگزین داروهای کاهنده چربی خون می کنند و برخی دیگر به گمان اینکه آبغوره لاغر کننده است و از چربی دور شکمشان می کاهد، آن را ناشتا می نوشند. این تفکر به هیچ عنوان صحیح نبوده و آبغوره نمیتواند چربی و قندخون را پایین بیاورد