خواص به دانه و میوه به سرشار از ویتامین و دارای طبیعتی معتدل

خواص به دانه و میوه به سرشار از ویتامین و دارای طبیعتی معتدل

خواص به دانه و میوه به سرشار از ویتامین و دارای طبیعتی معتدل

 

خواص به دانه

✅لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود.

✅برای التیام ترک پوست دست وبدن ،نوک پستان ،لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید

خواص به دانه, فواید خواص میوه به میوه به ,به دانه ومیوه به ,فواید به دانه ومیوه به , به میوه بهشتی ,میوه به , فواید دارویی به ,به برای نرم کردن سینه

به سرشار از ویتامین های آ و ب، و املاح آهکی و تانن است. به دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید 112 کالری انرژی می کند. این میوه مقوی معده و متوقف کننده اسهال های ساده و خونی است. در ورم حاد در روده ها، خونریزی های قاعدگی و بواسیری، اثر بسیار موثری دارد. به ضمن تقویت اعمال دستگاه گوارش، مخاط و سرفه کاملاً موثر است. دم کرده برگهای به برای تسکین سرفه شهرت فراوان دارد.وقتی به پخته می شود بو و طعمی بسیار خوش دارد. برای کمپوت مناسب است و بصورت مربا و مارمالاد نیز کاربردی عالی دارد. درخت به درختی است از تیره گل سرخیان، جزو دسته سیبها که پشت برگهایش کرک دار است. آنرا در سراب و میانه، هیوا، در رامیان و کتول، شغال، در لاهیجان و دلیجان و رودسر، توچ و در رامسر و شهسوار، سنگه مینامند. درخت به، در خاکهای خشک و خیلی آهکی خوب نمی روید و نیازمند به خاک ژرف است.

نحوه خرید و نگهداری

به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوه‌ها نرسیده و خیلی سفت است. البته درصورتی که در میان به‌های خریداری‌شده، تعدادی سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند.

پوست این میوه براق و معطر بوده و با لایه‌ای کرک‌مانند به رنگ قهوه‌ای پوشیده شده است که آن را با ساییدن از بین می‌برند.

خواص غذایی به

به سرشار از ویتامین‌های A و B و C و همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبیعتی معتدل است، در حالی که دانه آن یا همان به‌دانه طبیعتی سرد و تر دارد.

خواص به دانه, فواید خواص میوه به میوه به ,به دانه ومیوه به ,فواید به دانه ومیوه به , به میوه بهشتی ,میوه به , فواید دارویی به ,به برای نرم کردن سینه

فواید خوردن به

– اثرات مثبت بر فکر و ذهن
– احیای روحیه و خوشحال بودن
– از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
– تقویت کننده قلب، کبد و معده
– مفید برای زخم معده
– تحریک کننده اشتها
– نرم کننده سینه
– ادرارآور و کمک به هضم غذا
– جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
– از بین برنده بوی بد دهان
– مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
– ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
– کمک به پایین آوردن کلسترول خون
– کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
– کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث
– تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *