تهیه کیک یخچالی شب یلدا با بیسکویت به روش آسان
تهیه کیک یخچالی شب یلدا
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم تهیه کیک یخچالی شب یلدا
● بیسکوییت پتی بور : دو بسته ساده
● شیر : 3 لیوان
● شکر : نصف لیوان
● آرد سفید : 3 قاشق غذاخوری
● نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری
کره و مقداری وانیل
شروع تهیه
آرد، شکر، نشاسته ذرت، رو توی یک قابلمه می ریزیم باشیر به بقیه مواد اضافه کرده و روی حرارت نسبتا ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم که به غلظتی شبیه فرنی برسد
در آخر از روی حرارت برداشته و کره و مقداری وانیل رو به مواد اضافه می کنیم
مراحل تهیه کیک یخچالی شب یلدا با عکس
آماده سازی قالب و ریختن مواد
کف قالب مورد نظر (ما از قالب مستطیل شکل استفاده کردم) را یک لایه نایلکس یا سلفون می کشیم و اول مقداری از مایه پودینگ را میریزیم و یک لایه بیسکوییت می چینیم . توجه ; مقداری شیر را توی یه ظرفی بریزید و بیسکویتها را به شیر اغشته کنید بیسکویت ها اینجوری نرم و لطیف میشند یا بدون این کار هم میتونید انجام بدید ولی زمان بیشتری باید در یخچال بمونه.
دو سه قاشق از مواد روی بیسکوییتها می ریزیم و بطور یکنواخت به ضخامت تقریبا نیم میلی متر همه جا پخش می کنیم سپس لایه بعدی بیسکوییتها رو می چینیم و دوباره چند قاشق از مواد روی بیسکوییتها می ریزیم و صاف میکنیم این کار رو تا چند لایه ادامه میدیم
تهیه کیک یخچالی شب یلدا لایه آخر یک ردیف بیسکوییت می چینیم و روی قالب رو با سلفون می پوشونیم و به مدت پنج شش ساعت در یخچال قرار میدیم بعد از این مدت قالب رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم و سلفون رو جدا می کنیم و با سلیقه دلخواه تزیین میکنیم
من این کیک رو با خامه فرم داده شده قنادی برای شب یلدا تزیین کردم خامه رو با رنگهای ژله ای رنگ کردم .
نوش جان.