تهیه کیک خیس کرمدار بدون فر تهیه داخل تابه و روی گاز
تهیه کیک خیس کرمدار
سلام دوستان گل و عزیزم وقت به خیر بچه ها احوالتان چطوره…بازم کیک خیس داریم از نوع کرمدار برای این کیک یک مدل کرم درست کردم که واقعا خیلی خیلی خوشمزه شد و روی کرم کیک هم گاناش ریختم که ترکیب طعم واقعا محشر و عالی بود …ما که عاشقش شدیم واقعا عالی شد
من داخل تابه و روی گاز درست کردم بافت که واقعا عالی شد
دستور کیک و سس شکلاتی و کرم بسیار خوشمزه رو همراه با روش پخت روی گاز و داخل فر رو براتون با تمام نکات میزارم …تمام مراحل پخت کرم و گاناش و نحوه ریختن کرم روی کیک رو براتون گذاشتم ورق بزنید میبینید
کیک خیس کرمدار
تهیه کیک خیس کرمدار
مواد لازم:۳ عدد تخم مرغ .دو سوم لیوان شکر .دو سوم لیوان شیر.دو سوم لیوان روغن مایع.۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو.آرد یک و نیم لیوان. بکینگ پودر یک و نیم ق چ.وانیل نوک ق چ
برای خیس کردن:
یک لیوان شیر .نصف لیوان شکلات تخته ای خرد شده.دو ق غ شکر
برای کرم…یک ق غ آرد .یک ق غ نشاسته ذرت .یکلیوان شیر. پنج ق غ شکر .دو ق غ خامه صبحانه
برای گاناش:خامه صبحانه ۵۰ گرم.شکلات خرد شده نصف لیوان
طرز تهیه:تخم مرغ و شکر و وانیل را پنج دقیقه تا زمانیکه کف کند هم بزنید سپس بقیه مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید در آخر و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با همزن ده ثانیه هم بزنید . مایه کیک رو داخل تابه یا قالب چرب شده بریزید
روش پخت روی گاز ..شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم بیست دقیقه داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت چهل دقیقه بزارین تا آماده بشه بعد این زمان چک کنید اگر خلال از داخلش تمیز بیرون اومد آماده است….. روش پخت داخل فر… قالب رو در فر۱۷۰درجه از قبل گرم شده قرار بدین مدت چهل دقیقه زمان میخواد بعد این زمان با خلال چک کنید
وقتی کیک پخت می زاریم کنار تا خوب سرد سرد بشه 2 لیوان شیر ، شکر و شکلات را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق به اندازه ای که شکلات آب شود هم بزنید و شیر را گرم کنید لازم به داغ شدن نیست بعد از اینکه ولرم شد روی تمام قسمتهای کیک بریزید.
بعد روی کیک کرم رو که از قبل تهیه کردیم و سرد شده میرزیم بعد هم گاناش سرد شده رو میزریم و داخل یخچال می زاریم دو ساعت بمونه بعد برش میدیم
برای کرم کیک …همه مواد جز وانیل و خامه رو مخلوط میکنیم روی حرارت میزلریم مرتب هممیزنیم تا خوب غلیظ بشه بعد خاموش میکنیم وانیل و خامه رو مخلوط میکنیم برای گاناش… خامه را داخل قابلمه بریزید روی حرارت بزارین از کناره ها شروع به قل زدن کرد شکلات رو اضافه و خاموش کنید