تهیه کوبیده مرغ تابه ای رستورانی آموزش رسپی های جدید
تهیه کوبیده مرغ تابه ای
آموزش امروزمون کوبیده ی مرغ هست به روش تابه ای خیلی خوشمزه و ساده و سالم حتما درست کنید و لذت ببرید
این غذا اصلا گوشت مرغ زیادی نمیبره به قول گفتنی ها برکت داره ?
هممی تونید این کوبیده رو با دست حالت بدید حتی سایز کوچیک بزنید هم می تونید مثل من دستگاه بزنید جنسش پلاستیکی هست و لوازم آشپزخونه و … دارن سه تومن بود قیمتش الان نمیدونم من اگر یادتون باشه کوبیده گوشت رو هم با همین درست کردم حالا سیخ کشیدم و رو منتقل گذاشتم پس سلیقه ای هست .
حالا چرا فقط کیک و شیرینی دوست دارید اخه چرا؟؟? از ژله و دسر و غذا استقبال نمی کنید بابا من گناه دارم چقدر آموزش کیک بزارم یکم بریم تو فاز غذا و… فقط دوست دارم در کنارش استقبال شما باشه و طوری باشه استفاده کنید نه الکی فقط بزارم که اینجوری خودم دوست ندارم ?
.
کوبیده_مرغ کوبیده مرغ تابه ای
یا این مقدار من هفت برش کوبیده درست کردم
نیم کیلو مرغ مخلوط سینه و ران مرغ(من مرغم درشت بود یه بالای ران و یه تیکه سینه نیم کیلو شد )
پیاز دو عدد
کمی زعفرون اب کرده
نمک و کمی فلفل و کمی ادویه کباب که سلیقه ای هست
یا از چرخ گوشت استفاده کنید یا غذا ساز مرغ رو چرخ کنید و پیاز هم رنده کنید و ابش رو بکشید ادویه هارو اضافه کنید و ورز بدید بزارید
کنی یخچال جا بی افته یکی دو ساعت هم خوبه
بعد طبق گفته های بالام یا با دست فرم بدید یا دستگاه
بعد توی تابه با شعله ی ملایم سرخش کنید درش هم بزارید تا کاملا مغز پخت بشه .
به همین سادگی امیدوارم درست کنید ک نوش جان کنید ?
.
اضافه شده
دوستای گلی گفتن ما خیلی کم دنبه هم اضافه میکنیم نرمتر میشه من برای کوبیده گوشت میزنم ولی مرغ حقیقتا نزدم
بنظرم مخلوط سینه ی مرغ و ران یکی باشه و خود کباب رو قطور نگیرید کوبیده اصلا سفت نمیشه