آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
تهیه چیپس سرکه ای خانگی ترد و خوشمزه بسیار عالی
طرز تهیه چیپس سرکه ای خانگی خوشمزه کاملا طبیعی و خونگی که با رعایت چند نکته عالی در میاد در این مطلب مواد لازم برای درست کردن چیپس سرکه ای و مراحل آن و آموزش آسان را به شما ارائه می دهیم
ببین براتون چی آوردم چیپس ترد و خوشمزه خونگی بسیار ترد و عالی هست درست کردنش هم کاری نداره فقط چند تا نکته کوچیک داره رعایت کنید عالی درمیاد
به هر طعمی هم بخواین می تونید درست کنید
تمام مراحل هم براتون گذاشتم
به هر طعمی هم بخواین می تونید درست کنید
تمام مراحل هم براتون گذاشتم
چیپس خانگی
مواد لازم چیپس سرکه ای
سیب زمینی بزرگ دو عدد
نمک چهار ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
آب و یخ به میزان لازم
سرکه یک لیوان
ابتدا با رنده مخصوص چیپس کردن سیب زمینی
نمک چهار ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
آب و یخ به میزان لازم
سرکه یک لیوان
ابتدا با رنده مخصوص چیپس کردن سیب زمینی
برشهای نازک سیب زمینی بزنید حتمابا این مدل رنده ها که تو عکس گذاشتم اینکار رو انجام بدین تا برشهای سیب زمینی خوب نازک بشن با چاقو هم مبشه فقط خیلی زمان بره با این رنده ها نهایت دو یه دقیقه همه چیپسی میشه
داخل ظرف بزرگی آب و مقدار زیادی یخ و سرکه بریزین یخ حتما باید باشه نشاسته سیب زمینی فقط با یخ از بین میره داخلش نمک و بکینگ پودر بریزید و مخلوط کنید و بعد برشهای سیب زمینی رو داخلش بزارید از اولی که میخواین سیب زمینی رو برش بزنید کنار دستتون باشه
و هر یک عدد سیب زمینی رو برش زدین بریزین داخلش تا سیاه نشن
داخل ظرف بزرگی آب و مقدار زیادی یخ و سرکه بریزین یخ حتما باید باشه نشاسته سیب زمینی فقط با یخ از بین میره داخلش نمک و بکینگ پودر بریزید و مخلوط کنید و بعد برشهای سیب زمینی رو داخلش بزارید از اولی که میخواین سیب زمینی رو برش بزنید کنار دستتون باشه
و هر یک عدد سیب زمینی رو برش زدین بریزین داخلش تا سیاه نشن
بعد دو ساعت بزارین داخل مخلوط آب و یخ و سرکه بمونن بعد این زمان آبکش کنید کمی که آبش در رفت طبق عکس سیب زمینی ها رو جدا از هم روی دستمال بچینید یک دستمال دیگه روش بندازین و فشار بدین تا آبش کامل گرفته بشه
بعد داخل تابه روغن زیاد بریزین و با شعله ملایم بزارین ده دقیقه کامل روغن داغ بشه بعد شعله رو زیاد کنین و و سیب زمینی ها رو کم کم داخل تابه بندازین نباید روی هم قرار بگیرین هر بار حدود دو سه دقیقه طول میکشه آماده بشه حواستون باشه تا کمی طلایی شدن از سریع از روغن خارج کنیدچو زود تیره میشن و میسوزن و داخل آبکش یا روی دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافی اش گرفته بشه بعد بعد سرخ کردن اصلا چیبس ها رو روی هم نزارید چون اگر روی هم باشن نرم میشن باید یکنواخت کف ظرف پخش باشن وقتی تمام سیب زمینی ها سرخ شد روی پارچه نخی تمیز پخش کنید تا خوب خنک بشن و ترد بشن اصلا روی هم نزارید
بعد داخل تابه روغن زیاد بریزین و با شعله ملایم بزارین ده دقیقه کامل روغن داغ بشه بعد شعله رو زیاد کنین و و سیب زمینی ها رو کم کم داخل تابه بندازین نباید روی هم قرار بگیرین هر بار حدود دو سه دقیقه طول میکشه آماده بشه حواستون باشه تا کمی طلایی شدن از سریع از روغن خارج کنیدچو زود تیره میشن و میسوزن و داخل آبکش یا روی دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافی اش گرفته بشه بعد بعد سرخ کردن اصلا چیبس ها رو روی هم نزارید چون اگر روی هم باشن نرم میشن باید یکنواخت کف ظرف پخش باشن وقتی تمام سیب زمینی ها سرخ شد روی پارچه نخی تمیز پخش کنید تا خوب خنک بشن و ترد بشن اصلا روی هم نزارید
بسیار خوب وآن وزنده بود
عالییییی بود❤❤❤❤❤❤❤❤