آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
تهیه شیرینی بهشتی بدون فر دستور شیرینی بهشتی
تهیه شیرینی بهشتی بدون فر جدیدترین و خوشمزه ترین شیرینی که روی آن پودری و داخلش بصورت ترد می باشد. مواد لازم و طرز پخت شیرینی بهشتی را در این مطلب ایران پاتوق به شما آموزش می دهیم
این دستوری که براتون میزارم کاملا مشابه نمونه بازاری میشه. یعنی روی شیرینی بهشتی حالت پودری داره و داخلش ترد
بی نهایت شیرینی راحتی فقط به چهار قلم مواد نیاز داره و به راحتی داخل فر و بدون فر درست میشه
طرز تهیه شیرینی بهشتی بدون فر
پودر قند صد گرم (دو سوم لیوان)روغن جامد صد گرم(دو سوم لیوان)(من از روغن جامد لادن طلایی استفاده کردم گذاشتم آب بشه بعد خنک شد گذاشتم فریزر سفت شد استفاده کردم)آرد سفید دویست گرم(یک و یک سوم لیوان)روغن مایع بیست و پنج گرم(سه ق غ)وانیل نوک ق چ – زعفران دم کرده غلیظ یک ق چ- پودر کاکائو یک ق م
طرز تهیه شیرینی بهشتی
روغن و پودر قند رو با دور تند همزن حدود هفت دقیقه می زنیم تا کاملا سفید و پوک شود مثل خامه بعد وانیل و رو اضافه می کنیم یک دقیقه دیگه می زنیم در مرحله بعد آرد رو روی مواد الک می کنیم و مخلوط میکنیم حالا روغن مایع رو می ریزیم . این خمیر باید تا اندازه ای نرم بشه که بتونیم اونو با قیف بزنیم پس اگر باز هم سفت بود کمی روغن مایع اضافه کنید البته خیلی با احتیاط بزنید که شیرینی شل نشه و بعد پخت پخش نشه من خودم اول که خمیر رو درست کردم اومدم از قیف رد کنم دیدم نمیشه برای همین به هر رنگ یک ق چ روغن مایع زدم. می تونید با استفاده از زعفران و پودر کاکائو چند رنگ شیرینی درست کنیم . خمیر آماده شده رو تو قیف می ریزیم
ادامه تهیه شیرینی بهشتی بدون فر
کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم با کمی فاصله از هم توی سینی فر شکوفه می زنیم روی شیرینی ها رو با پودر پسته و سیاهدانه تزئین می کنیم
روش پخت روی گاز ..یک قابلمه بزرگتر از قالب یک پایه استیل داخلش میزلریم روی شعله بزرگ با حرارت ملایم میزارم …شعله پخش کن نمیخواد…بیست دقیقه می زاریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش بزارین و در و دم کنی میزلریمو مدت بیست دقیقه بزارین تا آماده بشه
روش پخت داخل فر ..فر رو مدت یک ربع با حرارت دویست درجه مبرلزیم داغ بشه بعد شیرینی رو داخلش میزلریم بعد یک ربع آماده است
ا شیرینی ها خنک نشده اصلا دست نزنید چون پودر میشه بزارید یکی دو ساعت بمونه بعد از قالب خارج کنید