طرز تهیه ذرت مکزیکی دستور تهیه ذرت مکزیکی بیرونی با قارچ و پنیر
تهیه ذرت مکزیکی, دستور تهیه ذرت مکزیکی بیرونی با قارچ و پنیر, روش تهیه ذرت مکزیکی, ذرت مکزیکی بیرونی, , ذرت مکزیکی , ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ,بهترین دستور ذرت مکزیکی,
✏️مواد لازم برای دستور ذرت مکزیکی
?ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده ۵۰۰ گرم
?کالباس ۳۰۰ گرم
?چیپس خلالی ۱ لیوان
?پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
?سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری
?قارچ ۲۰۰ گرم
?پودر خردل به مقدار لازم
?پودر آویشن به مقدار لازم
?فلفل سیاه به مقدار لازم
♨️طرز تهیه ذرت مکزیکی
?قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کنید و کمی تفت دهید و زمانی که آب قارچ رفت در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید. پودر خردل و آویشن را هم در این مرحله اضافه کنید.
?کالباس ها را به شکل نگینی خرد کنید و به همراه ذرت پخته شده یا کنسرو(بدون آب) و پنیر پیتزا و سس در قارچ های در حال تفت اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مقدار سس را هم می توانید کم یا زیاد کنید. ولی این نکته هم مهم است که تمام مواد با سس مخلوط شده باشند.
?حرارت را روی ملایم ترین حالت ممکن قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و پنیر خودش را کاملا باز کند. در آخر هم موقع سرو چیپس های خلال شده را به آن اضافه کنید. چیپس ها را زودتر اضافه نکنید که نرم نشوند.
?سایر نکات
?بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود.
ذرت مکزیکی, دستور ذرت مکزیکی بیرونی با قارچ و پنیر, روش ذرت مکزیکی, ذرت مکزیکی بیرونی, , ذرت مکزیکی , ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ,بهترین دستور ذرت مکزیکی,