تهچین کباب تابه طرز تهیه تهچین مخصوص کباب تابه خوشمزه
تهچین کباب تابه , طرز تهیه تهچین مخصوص کباب تابه , دستور تهچین کباب تابه , روش تهیه تهچین کباب تابه خوشمزه ,ته چین کباب تابه طرز تهیه ته چین مخصوص کباب تابه,مواد لازم تهچین کباب تابه طرز تهیه تهچین مخصوص
?مواد لازم
برنج ایرانى ٣ پیمانه پلوپز
نمک به میزان لازم
ماست یونانى، یا ماست سِوِن ۴ ق غذاخورى سر پر
روغن مایع ۶ ق غذاخورى
زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
مقدارى کره
مواد لازم براى کباب تابه :
گوشت چرخ شده ٢۵٠ الى ٣٠٠ گرم
پیاز یک عدد متوسط
سیر ٢ حبه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
?طرزتهیه:
?اول از همه مواد کباب تابه رو آماده کنید. سیر و پیازُ رنده کنید و آب پیازُ بگیرید، گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رو بهش اضافه کنید ، خیلى خوب ورز بدید.
برنجُ از قبل خیس کنید و با کمى نمک بذارید رو حرارت و بعد آبکش کنید. دونه ى برنج بهتره کمى زنده تر از حد معمول باشه.
تو یه کاسه ى بزرگ، یه تخم مرغ بشکنید و با چنگال بزنید، بعد زعفرونُ بهش اضافه کنید و هم بزنید ، سپس ماست و روغن رو اضافه کنید و حسابى مخلوط کنید تا مایه ى تهچین یه دست شه. برنج آبکش شده رو به این مایه اضافه کنید و خیلى آروم مخلوط کنید .
سپس کف قالب یا قابلمه ى مورد نظرتونُ با کره چرب کنید، ابتدا مایه ى کباب تابه رو کف قابلمه بریزید و خوب پهن کنید، سپس برنج آغشته به مایه ى تهچینُ روى کباب بزیزید و با دست فشرده کنید.
اگر توى فر میخوایید درست کنید، روى قالب فویل بکشید و چنتا سوراخ با چنگال ایجاد کنید ، سپس در طبقه ى وسط فر با دماى ١٨٠ درجه ى سانتیگراد به مدت یک ساعت و ربع قرار بدید .اگر روى حرارت اجاق درست میکنید، درب قابلمه رو خوب ببندید و رو حرارت خیلى ملایم بمدت یک ساعت قرار بدید.