آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
ترفندهای پخت حلوا مطالب مفید برای دستور انواع حلوا
ترفندهای پخت حلوا از دیرباز در حلوا جز غذاها یا دسرهای نذری و مجلسی بوده که اغلب در ماه رمضان بسیار تهیه می کنند و طعم و عطر دلنشین اون باعث شده طرفدار های زیادی داره . در هر استان یا حتی محله ای به روش های مختلفی حلوا تهیه میشه و لی روال کلی به یک صورت است ینی با رعایت نکات و ترفندهای اولیه شما می تونید هر نوع حلوایی خاص و عالی داشته باشید .
ما در این مطلب از بخشش آشپزی ایرران پاتوق به سوالاتی که در رابطه با پخت حلوا برای شما پیش آمده پاسخ داده ایم:
نکاتی که کدبانوهای پخت حلوا همیشه تاکید دارند
آرد حلوای گندم، بهتر است آرد نان سنگک باشد، در اینصورت، حلوا خوشرنگتر و بهتر میشود.
روغن جامد، به تنهایی برای درست کردن حلوا مناسب نیست، چون میبندد وسفت می شود.
آرد را باید با ملایمت سرخ کنید تانسوزد
هل سبز را با آسیاب پودر کرده سپس به شربت زعفران اضافه کنید.
با آردبرنج میتوانید حلوا درست کنید باید آرد کمتر سرخ شود و به آن ترحلوا میگویند.
آرد حلوا را باید حتماً الک کنید.
بهتر است از قاشق چوبی برای همزدن آرد و شربت استفاده کنید.
زعفران حلوا را باید کاملاً سایید و درشت نباشد چون در حلوا دیده میشود.
برای حلوای سه رنگ می توانید به جای زعفران از پودر کاکائو که در کمی آب حل شده است استفاده کنید به شربت اضافه کنید. و برای حلوای کمرنگ از زعفران استفاده نکنید.
از کنجد و خشخاش نیز میتوانید برای تزئین روی حلوا استفاده کنید.
سرخ کردن به اندازه آرد، نکته مهم در پختن حلوا میباشد.
در صورتیکه مایه کمی شل بود 1 الی 2 دقیقه حلوا را روی حرارت قرار دهید و اگر سفت بود کمی شربت یا روغن اضافه کنید.
به جای هریک از مواد حلوا، میتوانید موادی را جایگزین کنید که نام حلوا و مزهی آن تغییر میکند.
از حلوا، معمولاً در مناسبتهای نذری و یا ایام سوگواری استفاده میشود به شکلهای مختلف، میتوان حلوا را برای پذیرایی آماده کرد.
درمیان دو نان بستنی، نان میکادو، نان شیرینی خامه ای، نان ولوان، میان دولایه کیک کم شیرین، نان رولت و یا درون کپسول های کاغذی مخصوص شیرینی می توانید سرو کنید.
به صورت سنتی در مراسم سفره ها حلوا را در میان نان لواش ، سنگک و تافتون سرو می کنند.
اصطلاحاً به غلتاندن حلوا در قابلمه، بقچهکردن و یا گهواره کردن میگویند
احتیاط
موقع مخلوط کردن آرد سرخ شده با شربت باید خیلی مراقب بود و برای این منظور از دستکش آشپزخانه استفاده کنید. تا احتمال پریدن حلوا و سوختن دست هست.