ترشی لیته انبه طرزتهیه ترشی لیته انبه ترشی خوشمزه انبه

ترشی لیته انبه طرزتهیه ترشی لیته انبه ترشی خوشمزه انبه

ترشی لیته انبه , روش درست کردن ترشی لیته انبه ,طرزتهیه ترشی لیته انبه , ترشی خوشمزه انبه , ترشی انبه

مواد لازم :
انبه درشت دو عدد
تمر هندی یک بسته
سرکه یک پیمانه
فلفل قرمز دارچین یک قاشق چایخوری
سیاه دانه دو قاشق مرباخوری
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

ترشی لیته انبه , روش درست کردن ترشی لیته انبه ,طرزتهیه ترشی لیته انبه , ترشی خوشمزه انبه , ترشی انبه
طرز تهیه :

انبه میوه‌ای است که بیشتر در مناطق گرمسیری رشد می کند طبع این میوه گرم است. ترشی این میوه به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک کرده و اشتهاآور است ضمنا این میوه فاقد کلسترول و چربی اشباع شده می باشد و سدیم کمی دارد. این ترشی با روش‌های زیادی درست می شود ولی من نوع لیته آن را از همه بیشتر دوست دارم و تصمیم گرفتم آن نوعی که خودم می پسندم را به شما هم آموزش دهم.
ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد می کنیم سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوط‌کن می ریزیم. خوب که مخلوط شد فلفل، نمک، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه می ریزیم. در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم می شود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.
——————————
ما را به دوستان خود معرفى کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *