باقلوا صدفی ترکیه ای آموزش آسان چند روش پخت باقلوا ترکی
باقلوا صدفی ترکیه ای
واما موادلازم?
۷۵۰گرم کادایف می تونید ازلوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید
دولیوان کره اب شده
نصف لیوان ارده
دولیوان گردو خردشده
برای شربت هم ۵/۵نیم لیوان شکر،۶لیوان اب ولیموترش
می تونید دستور رونصف کنید
اول شربت روبزارید بجوشه وبه غلظتی که توتصویر می بینید دربیاد
کادایف رواز هم باز کنید وکره رو بهش اضافه کنید تا کاملا اغشته به کره بشن وگردووارده روهم باهم مخلوط کنیدوطبق تصویر ترکیب گردو وارده رو داخل کادایف رول کنید وداخل سینی فر بچینید ودردمای ۱۸۰تا طلایی شدنش بپزید وبعد شربت روبهش اضافه کنید .
هم شربت وهم شیرینی باید گرم باشن
بهتون قول میدم عاشقش بشین?? راستی حتما با بستنی سروش کنید عالی میشه?.باقلوا صدفی ترکیه ای
روش تهیه دیگر باقلوا ترکیه ای :
• ¾ پیمانه دانه کنجد
• ۴ پیمانه (۴۰۰ گرم) گردوی آسیاب شده
• ¼ پیمانه پودر دارچین
• ۸ ورق خمیر فیلو
• ۱۰۰ گرم کره، آب شده
مواد لازم برای شربت عسل
• یک عدد لیموترش کوچک
• دو پیمانه شکر سفید
• نصف پیمانه عسل
• یک عدد چوب دارچین
• ۶ عدد میخک
طرز تهیه باقلوا
۱٫ فر را با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.تا روغن به آن بچسبد.
۲٫دانه های کنجد را داخل تابه نچسب بریزید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی و بوداده شوند. آنها را داخل کاسه بریزید. گردوی آسیاب شده و دارچین را اضافه کنید.
۳٫یک لایه خمیر فیلو را کره بمالید. از وسط تا کنید تا مستطیل شود.
۴٫ ¼ پیمانه از مخلوط گردو راروی خمیر بریزید و همه سطح آن را پر کنید. سپس خمیر را به شکل لوله جمع کنید. دوباره روی آن کره بمالید و داخل سینی فر قرار دهید. همین کار را باقی خمیر و مواد تکرار کنید. باقلواها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر بپزید تاطلایی شوند. سپس آنها را خنک کنید.
۵٫ در این مرحله باید شربت عسل را تهیه کنید. پوست لیمو و سپس آب نصف آن را بگیرید. در یک قابلمه کوچک، پوست و آب لیمو، شکر، عسل، چوب دارچین، میخک و دو پیمانه آب را بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. به مدت ۵ دقیقه به طور مرتب هم بزنید تاشکر حل شود. سپس حرارت را زیاد کنید تا مایع بجوشد. دوباره حرارت را کم کنید و اجازه دهید ده دقیقه به جالت نیم جوش روی حرارت کم بماند تا غلیظ شود.
۶٫شربت عسل را روی باقلواهای سرد شده بریزید. اجازه دهید باقلواها به مدت ۳۰ دقیقه در این شربت باقی بمانند تا شربت جذب آنها شود. سپس آنها را برش دهید و سرو کنید.