طرز تهیه باسلوق شیره انگور که به باسلوق مخصوص اورمیه معروفه و این شیرینی نوعی از لوکوم ترکیه ای است . من شیرینی ها و دسر های مختلفی توی خونه درست می کنم و از اون جایی که این باسلوق با شیره انگور تهیه میشه و شیرینی و قند طبیعی داره ب خلاف دیگر شیرینی ها بسیار هم مفیده .
البته سلیقه ایه و می تونید در روند تهیه کمی شکر هم بهش اضافه کنید. در شهر های مختلف ایران راحت الحلقوم یا باسلوق را به روش های مختلف درست می کنند.
ما ارومیه ای ها این باسلوق رو اغلب با شیره انگور می پزیم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه باسلوق دوشاب چیست ؟
یک لیوان نشاسته
سه لیوان آب
دو لیوان شیره انگور
دو قاشق غذا خورى گلاب یا عرق بید مشک
در صورت تمایل ١/٢ لیوان شکر
گردو ١/٢ لیوان
مرا حل و طرز تهیه باسلوق شیره انگور :
ابتدا همه مواد را داخل قابلمه مى ریزیم و خوب مخلوط مى کنیم و بعد روى شعله گاز میزاریم و مرتب هم مى زنیم وقتى به غلظت فرنى رسید شعله را کم مى کنیم و هم مى زنیم تا خوب طلاى رنگ بشه به اصطلاحى سرخ بشه و سفتر بشه.
بعد داخل ظرف مورد نظر ریخته و با گردو تزیین مى کنیم. نوش جونتون
** در صورت تمایل می تونید این باسلوق را با شیره های دیگر مثل شیره خرما, شیره اربه و … تهیه کنید.
** من همرو در یک ظرف ریختم و تزیین کردم در صورت تمایل می تونید به صورت شکل های کوچک دایره ای یا هر مدلی که دوست دارید درستش کنید. البته تا گرم یا ولرم هست بهش شکل بدید چون سرد بشه شکل دادن سخت میشه.
** اگر می خواهید شکل بدید بهتره پودر نارگیل رو آماده کرده باشید و همه جاشو پودر نارگیل بزنید .
امیدوارم توی خونه درست کرده باشید و از خوردنش لذت ببرید.