باسلوق شیرینی پر طرفدار عید باسلوق طرز تهیه خوشمزه ترین باسلوق
باسلوق , تهیه باسلوق ,طرز تهیه باسلوق, روش درست کردن باسلوق ,
#باسلوق .
مواد لازم :
نشاسته ۱ لیوان
شکر ۱/۵ لیوان
گلاب نصف لیوان
آب ۳لیوان
وانیل۱/۴ق چ
پودر ژلاتین یک ق غ
پودر نارگیل و مغزگردو به مقدار لازم
کره ۱ق غ
.
نشاسته را داخل آب حل کنید وآن راصاف کنید سپس شکر را به آن اضافه کنید.
محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا محلول نشاسته شفاف شود سپس حرارت را بسیار کم کنید و وانیل و گلاب و کره را اضافه نمائید.
پودر ژلاتین را از قبل داخل نصف فنجان اب سرد حل کنید و روی حرارت قرار بدین وبزارید جوش بیاد.درحین جوشیدن دایما هم بزنید تاگلوله نشه .وبه مایع نشاسته ای اضافه کنید.وبگذارید روی حرارت بماند تا مایع کاملا غلیظ شود.درمدت پخت دایما مایع رو هم بزنید تا یکدست بشه.
بزارید حدود نیم ساعت مایع بمونه تا کمی از حرارت بیفته. داخل سینی پودر نارگیل بریزید مایع باسلوق را با قاشق روی پودر نارگیل بزارید و با دست داخل پودر نارگیل بغلطانید تا گلوله شود.یک چهارم مغز گردو را داخل ان فرو کرده ودر ظرف بچینید.داخل یخچال بزارید تا سردبشه و خودشو بگیره .حدودا ۵-۶ساعت داخل یخچال بمونه کافیه.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کیک موز و شکلات کیکی خوش عطر و طعم بسیار مقوی
- طرز تهیه رشته خشکار یک دسر خوشمزه سنتی گیلانی
- طرز تهیه پای سیب کرامبلی دسری فوق العاده خوشمزه و خوش عطر
- طرز تهیه شیرینی رول گردویی آموزش با نکات کامل پخت
- طرز تهیه تاتلیسی گردونه با دستور پخت مرحله به مرحله
- طرز تهیه تارت آلبالو ویژه تابستان گرم و طاقت فرسا