بادمجان شکم پر شمالی طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با رب انار
بادمجان شکم پر شمالی طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با رب انار
بادمجان شکم پر شمالی , طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی , روش پخت بادمجان شکم پر شمالی , بادمجان شکم پر , طرز تهیه بادمجان شکم پر, غذای محلی شمالی بادمجان شکم پرمحلی
بادمجان 5 عدد
گردو 100گرم
پیاز سرخ کرده ۴قاشق غذاخوری
رب انار ۵/۱قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۳تا۴حبه
نمک+فلفل+زردچوبه به ذائقه
ادویه کاری ۱قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بادمجون ها رو پوست میکنیم بعد در آب و نمک میذاریم به مدت نیم ساعت بمونه تا تلخی بادمجونها گرفته بشه
وسط بادمجونها رو به صورت عمودی برشمیدیم،به طوری که از وسط نصف نشه.
در ماهی تابه مقداری روغن میریزیم و بادمجونها رو میچینیم بعد درش رو میذاریم تا هم سرخ و هم پخته بشه .
حالا تا بادمجونها سرخ بشن میریم برای درست کردن مواد داخلش من پیاز رو سرخوندم و بعدش سیر و گردو و نعنا و مرزه و ادویه جات و نمک و رب انار رو هم به ترتیب اضافه کردم و با هم تفت دادم یکم تیره
شد از مواد میانی آماده شده داخل بادمجونها رو پر میکنیم.
یکمقدار از مواد میانی نگه میداریم با مقداری آب مخلوط میکنیم و بعد میریزیم روی بادمجونها در تابه رو هم میذاریم تا با حرارت ملایم خوب پخته و طعم دار بشه و هم به روغن بیفته
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه هویج پلو شیرازی با دستور اصیل این غذا
- طرزتهیه گراتن پاستا با مرغ با دستور پخت مرحله به مرحله
- طرز تهیه کدو بره غذای کاملا گیاهی , سنتی و محلی مازندرانی
- طرز تهیه سوپ رشته با چاشنی ها و گوشت قلقلی
- روش تهیه کیک گوشت بسیار لذیذ و خوشمزه با بافتی نرم ولطیف
- دستور تهیه کله جوش یک غذای اصیل و سنتی فوقالعاده خوشمزه