بادمجان شکم پر شمالی طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با رب انار
بادمجان شکم پر شمالی طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با رب انار
بادمجان شکم پر شمالی , طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی , روش پخت بادمجان شکم پر شمالی , بادمجان شکم پر , طرز تهیه بادمجان شکم پر, غذای محلی شمالی بادمجان شکم پرمحلی
بادمجان 5 عدد
گردو 100گرم
پیاز سرخ کرده ۴قاشق غذاخوری
رب انار ۵/۱قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۳تا۴حبه
نمک+فلفل+زردچوبه به ذائقه
ادویه کاری ۱قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بادمجون ها رو پوست میکنیم بعد در آب و نمک میذاریم به مدت نیم ساعت بمونه تا تلخی بادمجونها گرفته بشه
وسط بادمجونها رو به صورت عمودی برشمیدیم،به طوری که از وسط نصف نشه.
در ماهی تابه مقداری روغن میریزیم و بادمجونها رو میچینیم بعد درش رو میذاریم تا هم سرخ و هم پخته بشه .
حالا تا بادمجونها سرخ بشن میریم برای درست کردن مواد داخلش من پیاز رو سرخوندم و بعدش سیر و گردو و نعنا و مرزه و ادویه جات و نمک و رب انار رو هم به ترتیب اضافه کردم و با هم تفت دادم یکم تیره
شد از مواد میانی آماده شده داخل بادمجونها رو پر میکنیم.
یکمقدار از مواد میانی نگه میداریم با مقداری آب مخلوط میکنیم و بعد میریزیم روی بادمجونها در تابه رو هم میذاریم تا با حرارت ملایم خوب پخته و طعم دار بشه و هم به روغن بیفته
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه للک یا منه غذای جنوبی بسیار لذیذ و مقوی
- طرز تهیه مرغ ترش رشتی با دستور پخت عالی و اصیل شمالی
- خورش کدو بادمجون با گوشت قلقلی طعم یک غذای ایرانی
- طرز تهیه حلیم درخانه با یک دستور پخت عالی مثل حلیم نذری
- طرز تهیه کمه جوش از غذاهای سنتی سبزوار ضد پوکی استخوان
- طرز تهیه خورش ونوشک کرمانشاه خورشت محلی