آموزش یک نان صبحانه نرم و لطیف بدون نیاز به فر
آموزش یک نان صبحانه
این نون فوق العاده خوشمزه رو بزارم بچه ها و بزرگا خیلی دوسش دارن داخلش هم پوک و توخالیه .
.. راحت درست میکنید اصلنم سخت نیست فر هم نمیخواد
برای درست کردن خمیر این نون به این مواد نیاز داریم.
.
.یک پیمانه ( یه لیوان دسته دار فرانسوی) شیر ولرم …. خمیر مایه یک ق غ …. شکر دو ق غ …. نمک یک ق چ … شش ق غ روغن … یک عدد تخم مرغ ..
.
آرد تقریبا سه پیمونه ( اندازه دقیق نداره تا زمانیکه ورز بدی و خمیر نرم و لطیف باشه و چسبنده
نباشه). حالا اگر میخوای یه کم شیرین و خوشمزه تر بشه به اندازه نصف لیوان دیگه شکر به خمیر اضافه کردم اگر هم فقط نون ساده بخوای همون دو ق شکر اولیه کافیه . .
..حتما شیر باید ولرم باشه ، خمیر مایه رو با شکر داخل شیر می ریزیم ده دقیقه در دمای اتاق روی اون رو بپوشونید تا عمل بیاد یا پف کنه .(یعنی خمیر مایه سالمه )
حالا تخم مرغ و ارد و نمک و روغن رو مخلوط کنید ارد الک شده را کم کم اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبه .
.
خوب ورز بدین یا صد بار به سطح کارتون بکوبید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل بشه .زیاد ارد به خور خمیر ندین چون بعدش نون سفت میشه
.حالا یک ساعت در جای کمی گرم روی خمیر رو با سلفون بپوشونید جای نسبتا گرم بزارین تا حجم خمیر دوبرابر بشه ( من فر رو یه ربع روشن میکنم بعدش خاموش میکنم طرف خمیرو داخل فر خاموش میزارم ) . اگر میزان این خمیر زیاد بود براتون میتونی توی کیسه فریزر بزارین در یخچال تا یک هفته هم ماندگاره میتونی باهاش حتی دونات و پیراشکی هم درست کنی
بعد خمیر رو چونه گرفتم با وردنه باز کردم .طبق عکساپ بعدشم با حرارت کم سرخش کردم .