آموزش گاناش مورد استفاده برای تزئین کیک و دسر های شیرین
آموزش گاناش , گاناش مورد استفاده برای تزئین کیک ,تهیه گاناش برای دسر های شیرین, تهیه خامه شکلاتی برای تزئین کیک ,طرز تهیه گاناش , بهترین آموزش گاناش , روش ساده تهیه خامه شکلاتی برای کیک
#آموزش_گاناش????
البته روش های مختلفی برای تهیه خامه فرم داده هست ولی بهترین روش تهیه خامه شکلاتی یا همان گاناش مناسب تزیین کیک هست .
اگر مبتدی در تهیه کیک هتید این تزیین حرفه ای اما ساده را به شما پیشنهاد می کنیم .
آموزش گاناش بسیار ساده و کاربردی
یا گنش ترکیب شکلات و خامه هست که گزینه بسیار مناسبی برای تزئین کیک به حساب میاد. گاناش رو میشه با غلظت های مختلف درست کرد هرچه مقدار خامه بیشتر باشه گنش رقیق تری دارید و هرچه مقدار شکلات بیشتر باشه گنش شما غلیظ تر میشه پس مقدار مواد دست خودتونه.
طرز تهیه گاناش یا همان خامه شکلاتی مناسب برای تزیین کیک یخچالی و کیک جشن و تولد:
اول شکلات رو خورد کنید و کنار بزارید . حالا خامه رو که میتونه از همین خامه های پاکت صورتی صبحانه باشه توی ظرفی مثل شیرجوش ریخته روی حرارت ملایم بزارید تا گرم بشه باید قبل از اینکه شروع به جوش اومدن کنه از روی حرارت برش دارید و فورا شکلات رو داخلش بریزید و آروم هم بزنید تا شکلات با حرارت خامه ذوب بشه. گاناش شما آمادست. بعد از خنک شدن میتونید ازش برای تزئین کیک استفاده کنید.
در قسمت شیرینی دستور تهیه فرم دادن به خامه رو هم داریم که می تونید مطالعه کنید .
بهترین دستور پخت های شیرینی و دسر ها رابا ما داشته باشید از استقبال شما عزیزان ممنونیم و در ادامه با دستر تهیه های جدید و آسان و کاربردی همراه شما هستیم.
آموزش گاناش , گاناش مورد استفاده برای تزئین کیک ,تهیه گاناش برای دسر های شیرین, تهیه خامه شکلاتی برای تزئین کیک ,طرز تهیه گاناش , بهترین آموزش گاناش , روش ساده تهیه خامه شکلاتی برای کیک