آموزش کیک هویج تابه ای کیک جذاب و خوشمزه هویج
آموزش کیک هویج تابه ای
اینم کیک جذاب و خوشمزه هویج این دستور بچه ها محشره مثل باقلوا خیلی خیلی خوشمزه و نرم…از عکس بافت معلومه چقدر اسفنجی هست. من روش کمی شکلات چیپسی و گردو ریختم دیگه داخلش گردو نریختم ???گردو گرونه گول بخورن فکر کنن توش پر گردو
رنگ تیره روی کیک هم برای دارچین و هویج
کیک هویج
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
.آرد یک و دو سوم لیوان
.آبجوش سه ق غ.
بکینگ پودر دو ق چ سرپر
.هویج رنده شده یک و نیم لیوان
.گردو خرد شده یک سوم لیوان
.روغن دو سوم لیوان.
شکر یک لیوان .دارچین یک و نیم ق چ سرپر
ابتدا هویج رو رنده کنید ای دستمال تمیز بزارید و خوب خشک کنید اگر هویج خیس باشه کیک کاملا خمیر میشه…تخم مرغ و شکر و وانیل رو یک دقیقه با همزن بزنید بعد آبجوش رو اضافه کنید و چهار دقیقه دیگه بزنید بعد روغن رو اضافه و یک دقیقه بزنید بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و بزنید در آخر دارچین و هویج و گردو رو اضافه کنید
کف تابه یا قالب رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایه کیک رو داخلش بریزین من روش کمی گردو و شکلات چیپسی ریختم
روش پخت روی گاز:شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد پنجاه دقیقه درش رو باز کنید و خلال داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه میزلریم یک ربع گرم بشه بعد قالب کیک رو داخلش بزارین و مدت پنجاه دقیقه بزارین تا آماده بشه بعد با خلال تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
این کیک خیلی لطیف حتما بزارید یک ساعت سرد بشه بعد از قالب خارج کنید