آموزش کیک فنجانی خیس با مغز نارگیل که ترکیب طعمش بی نظیر هست
آموزش کیک فنجانی خیس
کیک داریم چه کیکی بهبه …وای از طعم دلبرش نگم که بی نظیره
از سری آموزشهای تنبلونه مون هستن????همزن نمیخواد فر نمیخواد کلا به سرعت آماده میشه در عرض نیم ساعت آماده است
تقریبا حالت کیک خیس داره و داخلش هم نارگیل داره که این ترکیب طعمش رو بی نظیر میکنه
کیک فنجانی خیس با مغز نارگیل
اول بگم که این کیک فنجانی چون مغز نارگیل داره ته کیک کمی خیس میشه و به فنجان میچسبه پس اگر اینجوری شد اصلا فکر نکنید خراب یا خمیر شده
مواد لازم
تخم مرغ : دو عدد…شکر: هفت ق غ
وانیل : نوک ق چ…روغن : شش ق غ.آرد : ده ق غ..بکینگ پودر : دو ق چ سرپر
ماست : سه ق غ.پودر کاکائو یک ق غ سرخالی
برای سس روی کیک ..شیر یک چهارم لیوان.شکلات تخته ای خرد شده نصف لیوان
مواد میانی…نارگیل نصف لیوان .سفیده تخم مرغ یک عدد.پودر قند یک ق غ
ابتدا برای سس کیک …شیر رو بزارید جوش بیاد خاموش کنید و با شکلات تخته ای مخلوط کنید و بزارید خنک بشه
برای مواد میانی…سفیده و نارگیل و پودر قند رو مخلوط کنید باید حالت خمیری پیدا کنه تا بشه گرد کنید اگر شل بود پودر نارگیل بزنید به صورت گلوله های اندازه گردو دربیارین
شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و با چنگال میزنیم.بعد روغن رو به موادمون اضافه و هم میرنیم بعد هم ماست رو آضافه و بعد آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم
خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست
فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین بعد از توپهای نارگیل داخلش بزارین
توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)
بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو دم کنی خیلی ضخیم بذارین و زیرش رو خیلی کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت بیست دقیقه دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن
بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک حوله روی قابلمه رو بپوشونین ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن
بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.و در و بردارین و بعد که خنکشد با کمک چاقو از فنجان جدا کنید …و روش سس شکلات رو بریزید