آموزش کوفته بادمجان کبابی دستور تهیه غذای سنتی و خوشمزه
آموزش کوفته بادمجان کبابی
موادلازم?
۲ عدد بادمجان متوسط کبابی شده(روی گاز یا داخل فر کبابی کنید و پوست بادمجان را جدا کنید)
۲ عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده
۱ مشت جعفری خرد شده ( دو ق غ و حتما خشک و بدون آب باشه )
۱ لیوان پنیر پیتزا رنده شده ( من کمتر ریختم )
۱ عدد پیاز ( پیاز کوچیک و رنده شده و اب گرفته)
۱ حبه سیر
۱ عدد تخم مرغ
۱ استکان آرد سوخاری
فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، نعناع خشک ، نمک
نزدیک ۲ استکان آرد
برای سرخ کردن:
روغن مایع
۱ لیوان آرد سوخاری ( از پودر نون باگت خشک شده و اسیاب شده استفاده کردم)
✍طرزتهیه:
بادمجان کبابی نگینی خرد شده ( من پوره کردم ) ، سیب زمینی پخته رنده شده ، پنیر پیتزا ، جعفری ، پیاز و سیر رنده شده، ادویه ها ، تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید تا مواد کمی به دست بچسبد ولی قابل شکل دادن باشد. داخل کاسه دیگری کمی آب بریزید و دستتان را خیس کنید و از مواد کوفته بردارید و شکل بدید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن کم سرخ کنید.
بچه ها اول موادی که درست کردین یک ساعت داخل یخچال بزارین و بعد درست کنید.
نکته دوم اینکه اول یه دونه از کوکو ها رو درست کنید بعدش که خوب شد و وا نرفت بعدیها رو درست کنید و چنانچه وا رفت دوباره کمی ارد بهش اضافه کنید.
بادمجان غنی از ویتامین A و C است .بهترین مواد غذایی در دسترس و مفید .اگر جزو طرفداران بادمجان هستید این کوفته بادمجانی را تهیه کنید.
بادمجان غنی از ویتامین A و C است .بهترین مواد غذایی در دسترس و مفید .اگر جزو طرفداران بادمجان هستید این کوفته بادمجانی را تهیه کنید.