آموزش کاپ کیک گلابی با طرز تهیه راحت و بسیار خوشمزه
آموزش کاپ کیک گلابی
کاپ کیک پرطرفدار و میوه ای بسیار خوشمزه مناسب برای عصرانه و صبحانه مقوی و سالم آموزش کاپ کیک را در ادامه این بخش از ایران پاتوق ببینید
مواد لازم کاپ کیک گلابی:
آرد 180 گرم
شکر 165 گرم
کره نرم شده 125 گرم
بگینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/4قاشق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
ماست سون یا خامه ای 180 گرم
شکلات چیسی یا شکلات رنده شده 40 گرم
پودر کاکائو تلخ 20 گرم
شهد گلابی
طرز تهیه و آموزش کاپ کیک گلابی
ابتدا گلابی پوست میگیریم و بهش لیمو سریع میزنیم تا سیاه نشوند و بعد من 150 گرم شکر و 1 لیوان آب و زعفران خیلی کم داخل قابلمه میریزیم و گلابی به مدت 20 دقیقه با شعله کم میزاریم بپزه و بعد از این مدت زیر شعله گاز خاموش میکنم و 10 دقیقه دیگر گلابی داخل این شهد میزازیم و بعد گلابی داخل آبکش میزاریم تا شهد اضافه از درون گلابی خارج شود برای داخل کاپ کیک
کره نرم شده و شکر 1 دقیقه میزنیم و هر تخم مرغ 30 ثانیه میزنیم و بعد مواد خشک 3 بار الک میکنیم و در 3 مرحله همزن با ماست و شکلات چیسی و یا رنده شده اضافه میکنیم و داخل ظرف من با روغن جدا کننده پوسش دادم قالب کاپ کیکم رو (1 قاشق آرد و 1 قاشق مربا خوری پودر کاکائو و 1 قاشق غذا خوری روغن مایه و 1 قاشق غذا خوری روغن جامد)و 2 قاشق از مواد میریزم و 1 عدد گلابی وسط مواد میزاریم و به همین ترتیب ادامه می دهیم و در فر 175 درجه سانتیگراد میگزاریم فر باید 15 دقیقه قبل گرم شده باش مدت زمان کاپ کیک من داخل فر 30 دقیقه بود بستگی به فرتون دارد از دقیقه 15 به بعد با خلال چوبی چک کنید و خنک شد و از حررات افتاد با پودر قند در صورت دلخواه تزیین می کنیم .
شهد اضافه رو میتونیم برای شربت یا حلوا استفاده کنیم و با دوباره برای کاپ کیک سیب گلاب استفاده می کنیم