آموزش پیراشکی گوشت با خمیر فوری خوش دست و بی نظیر
آموزش پیراشکی گوشت با خمیر فوری
بازم یک غذای ساده و تنبلونه داریم یعنی عالی
پیراشکی گوشت با یک خمیر فوق العاده راحت سریع ..خوش دست و بی نظیر واقعا بافت خمیر محشر بود
این خمیر اصلا ورز و استراحت نمیخواد نیاز به خمیر مایه نداره
پیراشکی گوشت با خمیر فوری
برای مواد داخل پیراشکی ها پیاز سرخ میکنیم گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم وسرخ میکنبم و زردچوبه و رب اضافه میکنیم و ذرت و فلفل دلمه ای قارچ هم مخلوط میکنیم آویشن و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم من کالباس خشک رنده کردم و داخلش ریختم وقتی خاموش کردم
خمیر پیراشکی فوری
تخم مرغ یکعدد
ماست سه ق غ
روغن مایع دو ق غ
نمک یک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ سرپر
آرد حدود دو لیوان
ابتدا ماست وروغن و نمک و تخم مرغ و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه میزاریم بمونه بعد حالت پفکی باید پیدا کنه اگر پفکی نشد بکینگ پودر خرابه
بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم اول یک لیوان آرد رو اضافه کنید یک لیوان دیگه رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه باید خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه خیلی هم لطیف باشه اصلا آرد رو یکباره نریزید
حالا گلوله هایی اندازه گردو از خمیر برمی داریم و باز میکنیم از مواد میانی روی خمیر میزلریم و میبندیم و با دست صاف میکنیم
روش پیچیدن کامل تو عکسها معلوم هست
بعد هم داخل روغن داغ سرخ میکنیم
خیلی زمان نمیهواد تغییر رنگ داد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه
بچه ها این پیراشکی ها جذب روغن خیلی کمه این دستور برای گذاشتن داخل فر مناسب نیست چون خشک میشه
نکات قابل توجه:
خیلی زمان نمیخواد تغییر رنگ داد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه
بچه ها این پیراشکی ها جذب روغن خیلی کمه این دستور برای گذاشتن داخل فر مناسب نیست چون خشک میشه
من درست کردم خیلی خوب شده بود اما ب نظرم توی خمیرش روغن بیشتری بریزید ک خیلی خشک نشه چون جذب نمیکنه
عالی شد