آموزش دستور نان لبو بسیار خوشمزه و مقوی مفید برای کم خونی

آموزش دستور نان لبو بسیار خوشمزه و مقوی مفید برای کم خونی

آموزش دستور نان لبو

نان لبو

آموزش دستور نان لبو,دستور نان لبو, طرز تهیه نان لبو, مواد لازم تهیه نان لبو ,روش پخت نان لبو ,دستور نان لبو بسیار خوشمزه ,نان لبو مقوی مفید برای کم خونی

مواد لازم تهیه نان لبو

آرد 400 گرم
آرد برنج 100 گرم
شکر 150 گرم
رنده پوست پرتقال 1 ق سوپ خوری
چغندر خام 150 گرم
آب لبو 150 تا 170 گرم
نمک 1/4 چای خوری
روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری
مایع خمیر 1 ق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
زعفران مقداری
آب لبو باید جدا باش
چغندرخام باید رنده کنیم درشت
آرد گندم و آرد برنج مخمر فوری با هم مخلوط میکنیم و مواد داخل کاسه میریزیم و وسط گود میکنیم شکر و تخم مرغ و نمو و رنده پوست پرتغال و روغن مایع و چغندر خام و آب لبو کم کم میریزیم تا خمیر نرم بشه و نباید چسبنده باش خمیر و 5 دقیقه ورز میدهیم و 2 ساعت زیر پتو میزاریم جاش گرم باش و حجمش 2 برابر بشه و بعد ورز می دهیم پفش میگیریم داخل قالب چرب و آرد پاشی میکنیم و بعد خمیر میزاریم و روش حوله یا پارچه میزاریم 20 دقیقه دوباره استراحت میدم و با فرچه روش با زعفران و روغن رومال میکنیم و بعد داخل فر از قبل گرم شده میزاریم به مدت 35 دقیقه با درجه 200 و وقتی از فر درآوردیم .

آموزش دستور نان لبو,دستور نان لبو, طرز تهیه نان لبو, مواد لازم تهیه نان لبو ,روش پخت نان لبو ,دستور نان لبو بسیار خوشمزه ,نان لبو مقوی مفید برای کم خونی

روش حوله تمییز میزاریم که خنک شو و خشک هم نشه و بعد درون ظرف در دار میزاریم.

تکرار:

مواد لازم تهیه نان لبو

آرد 400 گرم
آرد برنج 100 گرم
شکر 150 گرم
رنده پوست پرتقال 1 ق سوپ خوری
چغندر خام 150 گرم
آب لبو 150 تا 170 گرم
نمک 1/4 چای خوری
روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری
مایع خمیر 1 ق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
زعفران مقداری
آب لبو باید جدا باش
چغندرخام باید رنده کنیم درشت
آرد گندم و آرد برنج مخمر فوری با هم مخلوط میکنیم و مواد داخل کاسه میریزیم و وسط گود میکنیم شکر و تخم مرغ و نمو و رنده پوست پرتغال و روغن مایع و چغندر خام و آب لبو کم کم میریزیم تا خمیر نرم بشه و نباید چسبنده باش خمیر و 5 دقیقه ورز میدهیم و 2 ساعت زیر پتو میزاریم جاش گرم باش و حجمش 2 برابر بشه و بعد ورز می دهیم پفش میگیریم داخل قالب چرب و آرد پاشی میکنیم و بعد خمیر میزاریم و روش حوله یا پارچه میزاریم 20 دقیقه دوباره استراحت میدم و با فرچه روش با زعفران و روغن رومال میکنیم و بعد داخل فر از قبل گرم شده میزاریم

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *