آموزش تیتاپ خونگی بدون فر یاد آور طعم دوران بچگی
آموزش تیتاپ خونگی بدون فر یاد آور طعم دوران بچگی
آموزش تیتاپ خونگی بدون فر
مواد لازم تیتاپ خونگی :
سه عدد تخم مرغ
سه چهارم پیمانه شکر
نصف ق چ وانیل
نصف پیمانه روغن مایع
سه چهارم پیمانه شیر
یک پیمانه آرد
یک ق مرباخوری بیکینگ پودر
یک ق سوپخوری آرد
یک ق سوپخوری سر پر پودر کاکائو
تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با هم زن زده تا کاملا روشن و کرم رنگ بشه و حجمش دو برابر بشه سپس روغن مایع و شیر رو اضافه کرده و در حدی که مخلوط بشن هم زده.
و سپس آرد رو که با بیکینگ پودر سه بار الک شده رو کم کم به مایه اضافه کرده و با لیسک آروم مخلوط کرده. دو یاسه ق غ از مایع رو برداشته به همین مایع سفید یک ق آرداضافه کرده تا مایع سفت شود .و در قیف یکبار مصرف ریخته بعد به مابقی مواد یک ق غ سر پر پودر کاکائو زده سپس مخلوط کرده تا یک دست شود و در مرحله بعد ماهیتابه رژیمی رو که چرب کرده زمانی حدود پنج دقیقه با حرارت ملایم گرم شده و بعد مایع کاکائو یی رو در ماهیتابه ریخته وبعد مایع سفید رو بصورت دالبری روی مایع کاکائویی ریخته وبعد ماهیتابه روی حرارت ملایم به مدت سی وپنج دقیقه گذاشته تا تیتاپ کاملا بپزه سپس برگردونده پنج دقیقه طرف دیگه رو روی حرارت می گذاریم و بعد حرارت رو خاموش می کنیم اجازه بدهید تیتاپ که خنک شد بصورت مستطیل های یکدست ببرید و ما بین کیک ها خامه ی کاکائویی و یا گاناش کشیده نوش جان کنید.
پیشنهاد سردبیر
- آموزش شهد زولبیا و بامیه رعایت نکات و ترفندهایی برای تهیه شهد
- طرز تهیه گز خانگی با عطر و طعم عالی و خوشمزه
- روش تهیه پارافه آناناس دسری تشکیل شده از لایه های میوه و شهد
- دستور پخت کیک هلو کیک میوه ای بسیار خوش عطر و خوش طعم
- کراست پای دسر بسیار بسیار خوشمزه برای مهمونی و جشن
- طرز تهیه سس دلسه دلچه با دستور مرحله به مرحله