آموزش تهیه کیک فرانسوی دستور پخت راحت و طعم بی نظیر
آموزش تهیه کیک فرانسوی
کیک فرانسوی
مواد لازم
کره ۱۴۰ گرم
شکر ۲۳۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۳ عدد
ارد ۲۳۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک یک هشتم قاشق مرباخوری
گردو خرد شده ۵۰ گرم
ماست ۱۵۰ گرم
جوش شیرین یک دوم قاشق مرباخوری
هویج رنده شده ۷۰ گرم
سیب رنده شده ۷۰ گرم
در صورت تمایل 1/4قاشق چای خوری دارچین
نکته اول:ماست و جوش شیرین با هم مخلوط می کنیم که حالت بریده شود
نکته دوم :1 قاشق از آرد بر میدارم با گردو مخلوط میکنیم تا موقع ریختن در مواد ته ظرف ته نشین نشود
کره که به دمای محیط رسیده با شکر دانه ریز 2 دقیقه با همزن میزنیم، هر تخم مرغ به فاصله 30 ثانیه اضافه می کنیم و وانیل هم اضافه میکنیم و مواد خشک 3 بار الک می کنیم به همراه ماست به تناوب اضافه می کنیم و بالیسک هم میزنیم و در اخر سیب زرد و هویج رنده شده رو با هم مخلوط می کنیم (کمی دارچین درصورت دلخواه که من اضافه کردم ) و گردو و در قالب 20 سانت کاغذ روغنی میگذاریم مواد از یک طرف داخل قالب می ریزم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم و در پایان 40 دقیقه با خلال چوبی تست می کنیم و کاملا کیک خنک شد در صورت دلخواه با خامه فرم گرفته شده و بریلو کاراملی و درصورت دلخواه گردو تزیین می کنیم.
مواد لازم
کره ۱۴۰ گرم
شکر ۲۳۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۳ عدد
ارد ۲۳۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک یک هشتم قاشق مرباخوری
گردو خرد شده ۵۰ گرم
ماست ۱۵۰ گرم
جوش شیرین یک دوم قاشق مرباخوری
هویج رنده شده ۷۰ گرم
سیب رنده شده ۷۰ گرم
در صورت تمایل 1/4قاشق چای خوری دارچین
نکته اول:ماست و جوش شیرین با هم مخلوط می کنیم که حالت بریده شود
نکته دوم :1 قاشق از آرد بر میدارم با گردو مخلوط میکنیم تا موقع ریختن در مواد ته ظرف ته نشین نشود
کره که به دمای محیط رسیده با شکر دانه ریز 2 دقیقه با همزن میزنیم، هر تخم مرغ به فاصله 30 ثانیه اضافه می کنیم و وانیل هم اضافه میکنیم و مواد خشک 3 بار الک می کنیم به همراه ماست به تناوب اضافه می کنیم و بالیسک هم میزنیم و در اخر سیب زرد و هویج رنده شده رو با هم مخلوط می کنیم (کمی دارچین درصورت دلخواه که من اضافه کردم ) و گردو و در قالب 20 سانت کاغذ روغنی میگذاریم مواد از یک طرف داخل قالب می ریزم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم و در پایان 40 دقیقه با خلال چوبی تست می کنیم و کاملا کیک خنک شد در صورت دلخواه با خامه فرم گرفته شده و بریلو کاراملی و درصورت دلخواه گردو تزیین می کنیم.
تکرار: طرز تهیه کیک فرانسوی
نکته اول:ماست و جوش شیرین با هم مخلوط می کنیم که حالت بریده شود
نکته دوم :1 قاشق از آرد بر میدارم با گردو مخلوط میکنیم تا موقع ریختن در مواد ته ظرف ته نشین نشود
کره که به دمای محیط رسیده با شکر دانه ریز 2 دقیقه با همزن میزنیم، هر تخم مرغ به فاصله 30 ثانیه اضافه می کنیم و وانیل هم اضافه میکنیم و مواد خشک 3 بار الک می کنیم به همراه ماست به تناوب اضافه می کنیم و بالیسک هم میزنیم و در اخر سیب زرد و هویج رنده شده رو با هم مخلوط می کنیم (کمی دارچین درصورت دلخواه که من اضافه کردم ) و گردو و در قالب 20 سانت کاغذ روغنی میگذاریم مواد از یک طرف داخل قالب می ریزم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم و در پایان 40 دقیقه با خلال چوبی تست می کنیم و کاملا کیک خنک شد در صورت دلخواه با خامه فرم گرفته شده و بریلو کاراملی و درصورت دلخواه گردو تزیین می کنیم
نکته اول:ماست و جوش شیرین با هم مخلوط می کنیم که حالت بریده شود
نکته دوم :1 قاشق از آرد بر میدارم با گردو مخلوط میکنیم تا موقع ریختن در مواد ته ظرف ته نشین نشود
کره که به دمای محیط رسیده با شکر دانه ریز 2 دقیقه با همزن میزنیم، هر تخم مرغ به فاصله 30 ثانیه اضافه می کنیم و وانیل هم اضافه میکنیم و مواد خشک 3 بار الک می کنیم به همراه ماست به تناوب اضافه می کنیم و بالیسک هم میزنیم و در اخر سیب زرد و هویج رنده شده رو با هم مخلوط می کنیم (کمی دارچین درصورت دلخواه که من اضافه کردم ) و گردو و در قالب 20 سانت کاغذ روغنی میگذاریم مواد از یک طرف داخل قالب می ریزم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم و در پایان 40 دقیقه با خلال چوبی تست می کنیم و کاملا کیک خنک شد در صورت دلخواه با خامه فرم گرفته شده و بریلو کاراملی و درصورت دلخواه گردو تزیین می کنیم