کیسه های پلاستیکی ونان داغ کیسه پارچه ای بهترین گزینه برای خرید و نگه داری نان
کیسه های پلاستیکی ,کیسه های پلاستیکی ونان داغ ,کیسه پارچه ای بهترین برای خرید نان ,کیسه پارچه ای بهترین گزینه برای نگه داری نان ,کیسه های
کیسه های #پلاستیکی ازموادنفتی تولید می شود،نان #داغ باعث آزادشدن مونومردرآن می شود که بیماری زاست ، کیسه #پارچه ای بهترین گزینه برای #خرید و نگه داری نان می باشد.
استفاده از کیسههای نایلونی در نانوایی بهدلیل داغ بودن نان ممکن است منجر به بروز برخی از بیماری ها برای فرد مصرف کننده شود ولی کیسههای نخی این مشکلات را ندارند، از طرفی کیسه های نایلونی به محیط زیست آسیب های جدی وارد خواهد کرد.
این متخصص تغذیه افزود: حرارت در کیسه های پلاستیکی سبب تعرق کیسه و کپک زدن نان می شود. وی درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می شود به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده ای به نام مونومر (مولکول های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می گیرد) بوجود می آید که این مواد در دراز مدت ممکن است خطرناک و سرطان زا باشد.
کاهش استفاده از کیسه های نایلونی تاحد زیادی می تواند در حفظ محیط زیست و سلامت افراد مؤثر باشد؛ از همین رو باید فرهنگ استفاده از کیسه های پارچه ای در میان مردم گسترش یابد.
عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می شود و سیستم های عملکردی بدن افراد را مختل می کند.
وی در پایان اظهار داشت: بهتر است بجای کیسه پلاستیکی از پارچه استفاده کنید، البته از پارچه های ساده نه رنگی زیرا رنگ های بکار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.