آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
کلوچه کدو تنبل بخار پز بسیار خوشمزه و مقوی و مرحل پخت آسان
کلوچه کدو تنبل بخار پز
مواد لازم
250 گرم کدوی تنبل بدون پوست
300 گرم آرد کیک پزی
1/3 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق چایخوری پودر مخمر
150 گرم آرد کیک پزی (قسمت سفید کلوچه)
1 قاشق چایخوری پودر مخمر (قسمت سفید کلوچه)
2 قاشق غذاخوری شکر (قسمت سفید کلوچه)
نصف یک لیوان آب (قسمت سفید کلوچه)
1/3 قاشق چایخوری نمک (قسمت سفید کلوچه)
طرز تهیه کلوچه کدو تنبل :
کدوی تنبل را پوست کنده و تخم های داخلش را جدا کنید. سپس آن را بصورت مکعبی برش زده و بصورت بخار پر آن را بپزید.
پس از حدود 20 دقیقه پخته شدن که کدو ها نرم شد آن را را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شوند و سپس آنها را پوره کنید.
در ظرفی 300 گرم آرد را به همراه 4 قاشق شکر، 3 قاشق مخمر و نمک مخلوط کرده و پوره کدو را نیز به آنها اضافه کنید. سپس با همزن آن را بزنید تا بصورت یک خمیر لاستیکی و یکدست در آید.
روی خمیر را با سلفون پوشانده و بگذارید تا خمیر استراحت کند.
در ظرف دیگری 150 گرم آرد را به همراه 2 قاشق شکر و 1 قاشق چایخوری مخمر و نمک مخلوط کرده و آب را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را با همزن زده تا بصورت خمیری در آید.
سطح صافی را با آرد پوشانده و خمیر کدوی تنبل را بر روی آن به کمک وردنه پهن کنید تا ضخامت 1 سانتی متری برسد. خمیر سفید را نیز به صورت جداگانه به ضخامت 1 سانتی متر پهن کرده و بر روی خمیر کدو قرار دهید.
خمیر را از گوشه رول کرده و سپس به ضخامت 3 سانتی متری برش بزنید.
رول ها را در بحار پز به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید.
✏️نکته
بهتر است کلوچه کدو تنبل را بصورت نیمه گرم سرو کنید. ولی می توان به مدت 3 روز در یخچال از آن نگهداری کرد.