کروکت گوشت مخصوص طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص
کروکت گوشت مخصوص طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص
کروکت گوشت مخصوص , طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص ,دستور پخت کروکت گوشت خوشمزه و مخصوص ,مواد لازم کروکت گوشت ,کروکت گوشت , کروکت گوشت سوخاری ,کروکت سوخاری مخصوص , تهیه کروکت گوشت سوخاری مخصوص
?مواد لازم:
?گوشت چرخکرده 350 گرم
پودر نان خشک و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یک پیمانه
برنج پخته شده نصف پیمانه
پیاز یک عدد
تخممرغ سه عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
سس سفید نصف پیمانه
پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط میکنیم. نمک، فلفل، تخممرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم و در جای خنک میگذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله میکنیم و آن را در آرد سفید میغلتانیم و در دو عدد تخممرغ که خوب زده شده فرو میبریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ میکنیم.
?طرز تهیه سس سفید:
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت میدهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.
تکرار :
پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط میکنیم. نمک، فلفل، تخممرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم و در جای خنک میگذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله میکنیم و آن را در آرد سفید میغلتانیم و در دو عدد تخممرغ که خوب زده شده فرو میبریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ میکنیم.
?طرز تهیه سس سفید:
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت میدهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه خوراک مرغ با رب انار و ادویه و چاشنی های لذیذ
- طرز تهیه نون باگت در منزل مراحل پخت نان ساندویچ به روش ساده
- دلیل گنبدی شدن کیک ورفع آن اگر کیک شما هم بعد از پخت گنبدی میشه بخوانید
- طرز تهیه کیک سوسیس ساده و خوشمزه مناسب مهمانی و وعده شام
- طرز تهیه نان روسی سیب زمینی و بادمجان مناسب وعده شام وصبحونه
- آموزش تهیه کیک فرانسوی دستور پخت راحت و طعم بی نظیر