پیاز برش خورده پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید موجب عفونت بدن هست

پیاز برش خورده پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید موجب عفونت بدن هست

پیاز برش خورده ,مصرف پیاز برش خورده ,عوارض  مصرف پیاز مانده در یخچال , پیاز مانده در یخچال موجب عفونت بدن هست , پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید موجب عفونت بدن هست,

هرگز نباید پیاز برش خورده و مانده را استفاده کرد چون میکروب را جذب خود می کند

اگر در خاطر داشته باشید در مواقع شیوع بیماری مسری علی الخصوص سرماخوردگی و آنفلوآنزا  در جای جای خانه  پیاز برش خورده را می گذاریم تا از میکروب های ویروسی کم شود و این پیاز هست که میکروب ها را جذب خود میکند.

حتی ازپیاز برای پاکسازی بدن جهت رفع سموم و ویروس ها استفاده میشود.

 

پیاز برش خورده را در یخچال بگذارید تا تمام میکروبهای یخچال را جذب خودش کند!

پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید
موجب عفونت چشم، روده و معده میش‍ود!

پیاز برش خورده ,مصرف پیاز برش خورده ,عوارض مصرف پیاز مانده در یخچال , پیاز مانده در یخچال موجب عفونت بدن هست , پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید موجب عفونت بدن هست,

مراحل پاکسازی خون و از بین بردن میکروب و باکتریها:

مرحله اول: حلقه کردن پیاز ارگانیک ( سفید یا قرمز فرقی ندارد )

بهتر است از پیاز ارگانیک استفاده کنید چون عاری از آفت کش و مواد شیمیایی دیگر است که نمیخواهید روی پوست خود بگذارید و در تمام طول شب وارد جریان خونتان شود.

یک حلقه ی باریک از پیاز را برش دهید به اندازه ای که تمام کف پای شما را بپوشاند و موقع خواب با تمام سطح کف پایتان تماس داشته باشد .

 

مرحله دوم: پیاز را در کف جورابتان زیر پا ( روی کف پا ) گذاشته و بخوابید!

در حین خواب قدرت شفابخش طبیعی پیاز از طریق پوست نفوذ کرده و کار خودش را شروع میکند

و مثل یک ابزار ترنس درمال (داروهای زیرجلدی که از طریق پوست جذب می شوند) خونتان را تصفیه، میکروب و باکتریها را کشته و سموم را جذب میکند !

و در این حین حتی هوای اتاقتان را هم تصفیه میکند.در انگستان موقع شیوع طاعون پیاز را برش داده و به منظور تصفیه هوا در اتاق میگذاشتند تا مانع از انتقال هر نوع عفونت یا آنفلوآنزا شوند.