میگو پلو مجلسی طرز تهیه غذای دریایی مجلسی میگو پلو
میگو پلو مجلسی طرز تهیه غذای دریایی مجلسی درست کردن غذای دریایی خوشمزه و خوش طعم برای بانوان ایرانی که همیشه بدنبال غذای سنتی هستند لذت زیادی به همراه دارد.
میگو_پلو_مجلسی
?ابتدا برنج را با آب و مقداری نمک خیس و چند ساعت کنار بذارید.سپس در قابلمه آب را به جوش آورده و برنج خیسانده را در آب در حال جوش بریزید و وقتی برنج آماده شد آبکش کنید.
کف قابلمه روغن ریخته و تهدیگ مورد نظرتون رو بذارید.
برنج آبکش رو در قابلمه بریزید و دمکنی بذارید و صبر کنید تا دم بکشه.
?در این فاصله در تابه یکی دو قاشق روغن بریزید و کشمش که از قبل اونو شستید رو بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدید با حرارت متوسط ،مواظب باشید اگه حرارت زیاد باشه کشمش باد میکنه و شکل ظاهریشو از دست میده.
بعد کشمش رو از تابه خالی و دوباره به دلخواه کمی روغن و کره در تابه بریزید و زرشک شسته شده رو در مخلوط کره و روغن بریزید و حتما حرارت ملایم باشه وگرنه زرشک میسوزه،به دلخواه کمی شکر بریزید…زیاد نباید شیرین بشه چون طعم شیرین کشمش مکمل ترشی زرشکه…
در آخر چند قاشق زعفران دمکرده غلیظ بریزید و کمی تفت داده و حرارت رو خاموش کنید.
?در تابه یک عدد پیاز رنده شده رو با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه و سپس مقداری زردچوبه،فلفل سیاه،کمی فلفل قرمز،کمی پودر سیر و کمی پودر تخم گشنیز بریزید و مقداری تفت دهید در حدی که عطر ادویه بلند بشه و بعد بلافاصله میگو های پاک شده رو در تابه بریزید.
کمی هم بزنید تا میگو با ادویه و پیاز طعم دار بشه.
سپس کمی زعفران دمکرده اضافه و دوباره تفت بدید.
✔️حرارت گاز باید متوسط باشه.
✔️همیشه به یاد داشته باشید که تایم تفت دادن میگو بین 3 تا 5 دقیقه ست اگه بیشتر تفت بدید میگو سفت و لاستیکی میشه…ولی بین 3 تا 5 دقیقه کاملا نرم و لذیذ و خوش بافته?
✔️نمک را در آخر به میگو اضافه کنید وگرنه میگو رو سفت میکنه.
?از قبل مقداری پیاز داغ کرانچی تهیه و به دلخواه در پایان با مقداری گردوی نگینی تفت و کنار بذارید.
?تا الان برنج دمکشیده ،مقداری از اونو با زعفران دمکرده مخلوط و کنار بذارید برای تزئین…
برنج را در ظرف مورد نظر کشیده و و به سلیقه خودتون تزئین و سرو کنید.