طرز تهیه کیک چایی لطیف ترین کیک با بافت بی نظیر اسفنجی

طرز تهیه کیک چایی بهترین و خوشمزه ترین کیک که کاملا نرم و لطیف بوده و مواد لازم با نحوه پخت مرحله به مرحله این کیک چای را در این مقاله آشپزی ایران پاتوق به شما آموزش می دهیم تا در منزل به راحتی بپزید

طرز تهیه کیک چایی اسفنجی

دستور یه کیک توپ و محشر براتون بزارم…کیک چایی لطیف ترین و نرمترین کیک…بافتش بی نظیر اسفنجی و پنبه ای تو دهن آب میشه. .. اصلا نمیدونم این چایی چی هست هم کیک رو محشر میکنه

واقعا چایی نمی دانید چه لطافتی به کیک میده…

طرز تهیه کیک چایی,مواد لازم تهیه کیک چایی,دستو پخت کیک چایی,کیک چایی با آموزش آسان ,بافت کیک چایی بسیار نرم و خوش طعم,تهیه کیک چایی


مواد لازم کیک چایی

تخم مرغ چهار عدد.
آرد دو لیوان.
بکینگ پودر سه ق چ.
شکر یک و نیم‌ لیوان‌
.چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان.
دارچین یک ق چ.(قابل حذف)
وانیل نوک ق چ.
روغن نصف لیوان

دستور پخت کیک چایی مرحله به مرحله

برای چای وقتی میزارین دم بکشه همینجوری غلیظ استفاده میکنیم دیگه نباید آب باهاش کنیم

بعد هم‌ میزلریم سرد بشه

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت پنج دقیقه با همزن میزنیم باید کاملا پفکی و سفید رنگ و کشدار بشه

بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم چایی و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم‌ مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم‌ و در سه مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم و هر بار ده ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه

طرز تهیه کیک چایی,مواد لازم تهیه کیک چایی,دستو پخت کیک چایی,کیک چایی با آموزش آسان ,بافت کیک چایی بسیار نرم و خوش طعم,تهیه کیک چایی

قالب کیک رو خوب چرب کنید بعد کاملا آردپاشی کنید کف قالب باید کاملا سفید بشه بعد هم قالب رو میتکونیم و مایه کیک رو داخلش میزلریم

روش پخت کیک چای روی گاز

روش پخت روی گاز یک قابلمه بزرگتر از قالب کیک رو روی شعله پخش کن و شعله متوسط مدت بیست دقیقه میزلریم گرم بشه بعد قالب کیک رو داخلش میزلریم و روش در و دم کنی میزلریم و مدت یک ساعت زمان میدیم بعد این زمان چک‌میکنیم اگر روی کیک خشک بود آماده است وگرنه باز هم نیاز به پخت داره قبل یکساعت درش رو باز نکنید چون پیش میخوابه

طرز تهیه کیک چایی,مواد لازم تهیه کیک چایی,دستو پخت کیک چایی,کیک چایی با آموزش آسان ,بافت کیک چایی بسیار نرم و خوش طعم,تهیه کیک چایی

روش پخت کیک چای داخل فر

فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع بزارین گرم بشه بعد قالب رو مدت پنجاه دقیقه داخل فر قرار بدین بعد این زمان سیخ چوبی داخل کیک فرو کنین اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه که بزارین بمونه تا قبل چهل دقیقه اصلا در فر رو باز نکنین چون پف کیک میخوابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *