طرز تهیه کیک شکلات تلخ در فر و حتی روی اجاق گاز هم میشه این کیک خوشمزه رو درست کرد فقط روند کار رو به دقت انجام بدید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک شکلات تلخ چیست؟
آرد : ۲ پیمانه
شیر : ۱ پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱ پیمانه
وانیل : مقداری
نمک : یکپنس
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری سر پر
پودر نسکافه : ۱ قاشق مربا خوری (حتما پودر باشه)
مراحل پخت و طرز تهیه کیک شکلات تلخ :
ابتدا تخم مرغ ها شکر وانیل رو حدودا ۷ تا ۱۰ دقیقه با دور تند بزنید تا موادتون پف دار و حجیم بشه بعد شیر و روغن رو اضافه کنید و با دور کند همزن حدود یک دقیقه بزنید.
مواد خشک رو همه رو با هم قاطی کنید و الک کنید. حالا همزن رو خاموش کنید و در سه مرحله آرد رو به خورد مواد بدید و خوب مخلوط کنید.
اگه دوست داشتید میتونید پودر نسکافه رو حذف کنید چون قدری کیک رو تلخ میکنه البته من خودم میپسندم.
بعد در قالبی که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.
می تونید روی اجاق هم با شعه کم و دمکنی رو ی قابلمه کیک رو بپزید.
برای سس روی کیک:
یک عدد خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم بزارید و دائم هم بزنید تا دورش حباب بزنه بعد حدودا ۱۰۰ گرم تا ۱۳۰گرم شکلات تلخ کارات رنده شده بهش اضافه کردم .
بلافاصله از روی حرارت برداشتم و هم زدم تا با گرمای خامه شکلات کاملا آب بشه و موادمون یکدست بشه در آخر بهش یک قاشق روغن مایع اضافه کردم تا سس کمی براق تر بشه. و روی کیک که خنک شده ریختم.
می تونید از انواع سس های مخصوص روی کیک هم استفاده کنید مثل ژله بریلو و گاناش که گزینه های خوبی هستند.
نوش جان